IRT 3000

vsebina

Industrija 4.0

02.08.2017

Tokrat smo za Vas pripravili stran Industrija 4.0, s številnimi koristnimi informacijami. Razložili smo prednosti varnostnega skenerja Leuze RSL400 in njegove različne primere uporabe. Predstavili pa smo tudi krmilnik Vipa MICRO PLC, ki bo tudi Vas prepričal s svojimi dimenzijami in hitrostjo.

Želite preobraziti proizvodnjo z Industrijo 4.0?
1

Z Industrijo 4.0 boste proizvodnjo lažje prilagodili spreminjajočem se povpraševanju in hitreje vpeljali inovacije. Skrajšali boste proizvodne cikle, dosegli višjo kakovost produktov in povečali učinkovitost proizvodnje manjših količin. Z deljenjem podatkov o stanju proizvodnje je mogoče predhodno izoliran proces povsem integrirati. Nalaganje podatkov v oblaku olajša oddaljeni dostop do naprav in podatkov ter zagotovi večji nadzor nad njihovim delovanjem.

 

Popolna varnost razdalji 8,25 m in področju širokem 270°

 

2

 

V kolikor iščete varnostni skener z nepremagljivim dometom in širokim kotom delovanja, potem je Leuze Electronics RSL400 edina izbira za vas. Večkrat nagrajena varnostna naprava ponuja številne unikatne varnostne aplikacije, tudi za Industrijo 4.0. Navdušila vas bo funkcija prilagodljivega, 4 območnega nadzora varovanega prostora. Prvo območje je stop cona, preostale tri cone pa so opozorilne.
 

 

Varujte delavce pred stroji na neprekosljivi razdalji...

Najhitrejši MICRO PLC z vrhunskim razmerjem med ceno in kakovostjo

 

yaskawa-vipa-controls-micro-plc-1-1024x1024

YASKAWA VIPA Controls MICRO PLC je izredno zmogljiv, miniaturen in cenovno atraktiven krmilnik. Le 72 mm širok PLC temelji na Vipini tehnologiji SPEED7, ki omogoča izredno hitro procesiranje. Pohvali se lahko tudi s preprostim načinom povezave z do 8 razširitvenimi moduli. Ponuja Profinet Ready komunikacijo in programiranje s SPEED7 Studio, SIEMENS SIMATIC manager in SIEMENS TIA Portal programsko opremo.

 

Izkoristite hitrost in miniaturen dizajn MICRO PLC-ja...

 

Več o Tip Teh...

ar©tur 2016