IRT 3000

vsebina

Hoffmann Group predstavlja nove proizvode za profesionalno odrezovanje

03.08.2017

Predstavitev na sejmu kaže analogijo z inovativno močjo narave

Tudi letos se družba Hoffmann Group kot razstavljavec udeležuje sejma EMO v Hannovru. Od 18. do 23. septembra bo v hali 3, razstavišče D14 predstavila svoje najnovejše proizvode za profesionalno odrezovanje s sloganom »Innovative by nature«. Kot poseben vrhunec bodo prvič predstavljeni konični rezkarji, svedri iz družine proizvodov GARANT MasterSteel, novi mikrorezkarji ter nova naprava za merjenje kontur GARANT CM1.

 

»Innovative by nature« – s to analogijo z inovativno močjo narave poudarja Hoffmann Group svoja prizadevanja, da pod okriljem svoje vrhunske blagovne znamke GARANT na trg nenehno umešča nova kakovostna orodja. Ena teh inovacij je tudi nov konični rezkar, ki omogoča, da se z uporabo najsodobnejših strategij rezkanja dosežejo boljše kakovosti obdelave površine in znaten prihranek časa.

 

Naslednja novost, ki jo Hoffmann Group predstavlja na sejmu EMO, je nova ponudba mikrorezkarjev. Ta orodja so zasnovana za uporabnike z najvišjimi zahtevami glede natančnosti oblike pri izdelavi majhnih in miniaturnih konstrukcijskih elementov in so namenjena obdelavi aluminija in grafita.

 

In to še ni vse. Hoffmann Group namreč predstavlja tudi nov trirezilni sveder za profesionalno odrezovanje jekla z največjim razmerjem l/D na svetovnem trgu. To orodje iz družine proizvodov GARANT MasterSteel dopolnjuje ponudbo visokozmogljivih svedrov, ki je bila predstavljena na trgu v preteklem letu z GARANT MasterSteel FEED in SPEED.

 

Novosti so tudi na področju merilnega orodja Hoffmann Group: nova CNC krmiljena naprava za merjenje kontur GARANT CM1. CM1 nudi v spodnjem cenovnem segmentu odlično opremljenost in neverjetno dolžino tipanja 190 mm. In seveda imajo obiskovalci na EMO 2017 znova priložnost, da si na razstavišču Hoffmann Group v živo ogledajo odrezovanje z novimi orodji.

 

06_170123_EMO_Hannover_RS_0008-montage

Slika: Predstavitev Hoffmann Group je letos v znaku slogana »Innovative by nature«.

Hoffmann Group

Hoffmann Group kot vodilni evropski sistemski partner za kakovostno orodje združuje kompetenco na področju trgovanja, proizvodnje in storitev. Ta celovitost zagotavlja več kot 135.000 kupcem varnost oskrbe s kakovostim orodjem in delavniškim pohištvom za doseganje najvišje produktivnosti. Nenehno se zagotavlja optimalno in zanesljivo svetovanje, od individualne analize potreb do učinkovite rabe proizvodov. Portfelj poleg orodja za odrezovanje, vpenjanje, merjenje, brušenje in rezanje obsega tudi ročno orodje, delovno zaščito, delavniško pohištvo in delavniški pribor. Med kupci so borzno orientirani veliki koncerni ter srednje velika in majhna podjetja v več kot petdesetih državah. V letu 2016 je bil po svetu dosežen promet več kot eno milijardo evrov. Hoffmann Group nudi vključno s svojo ekskluzivno vrhunsko blagovno znamko GARANT 75.000 kakovostnih orodij vodilnih svetovnih proizvajalcev. S storitvami za kupce na vseh področjih in TÜV certificirano kakovostjo dobave več kot 99 odstotkov je specialist za orodje s sedežem v Münchnu zanesljiv in učinkovit partner svojim kupcem.

 

Več informacij na www.hoffmann-group.com

 

ar©tur 2016