IRT 3000

vsebina

Kraiburg TPE in Cinogy GmbH za pospešenje celjenja ran

10.08.2017

Proizvajalec Kraiburg TPE je skupaj s podjetje Cinogy razvil terapijo Plasma Derm, ki omogoča inovativen, neboleč postopek za zdravljenje kroničnih ran in kožnih bolezni.

V patentiranem postopku PlasmaDerm podjetja Cinogy je Kraiburg TPE razvil material Thermolast M, ki je v obliki sterilne senzorske plošče in izpolnjuje vse ustrezne medicinske certifikate. Postopek plazme spodbudi neboleče celjenje ran skozi globoko stimulacijo.

ktpe_pm__cinogy_02_4986

V podjetju Cinogy se lahko, tako kot številni drugi proizvajalci v medicinski in farmacevtski industriji, zanesejo na celovito testiranje in certificiranje materialov Kraiburg TPE Thermolast M. Ta serija produktov izpolnjuje naslednje standarde:

ISO 10993-5
Drug Master File
USP Class VI
USP 661
ISO 10993-4
ISO 10993-10
ISO 10993-11

Kraiburg TPE zagotavlja za vse produkte iz skupine Thermolast M zanesljivost in varnost proizvodov, da so v skladu z zahtevami medicinskega segmenta in da so vse komponente proizvedene v ločenem proizvodnem sistemu. S tem se izloči možnost kontaminacije z drugimi izdelki ali komponentami. Poleg zagotavljanja kakovosti zagotavlja Kraiburg TPE dveletno garancijo za medicinski in farmacevtski segment.

www.kraiburg-tpe.com

www.lespatex.si

 

ar©tur 2016