IRT 3000

vsebina

Creo Essentials Lite 4.0: Sedaj z modulom Sheet Metal.

05.09.2017

Nova vstopna točka v 3D konstruiranje z vključenim modulom za pločevino in vsemi prednostmi profesionalne programske opreme PTC, ki jo uporabljajo najuglednejša slovenska proizvodna podjetja.

PTC je letos predstavil prenovljeno vstopno točko v družino Creo® Parametric z vključenim modulom za pločevino in vsemi prednostmi profesionalne programske opreme za 3D konstruiranje, ki jo uporabljajo tudi najuglednejša slovenska proizvodna podjetja.

creo

Creo Essentials Lite 4.0 je zasnovan z mislijo na produktivnost podjetij, ki so nekoliko manjša ali pa šele začenjajo s svojo dejavnostjo. To pomeni, da je v programsko opremo na eni strani vključen bogat nabor naprednih funkcionalnosti, na drugi strani pa je poskrbljeno za njeno stabilnost in zmogljivost. Vse to podjetjem zagotavlja, da programska oprema pri delu ne omejuje, temveč spodbuja.

- 3D konstruiranje kosov in sestavov z vsemi potrebnimi funkcionalnostmi.
- Modul Sheet Metal za konstruiranje izdelkov iz pločevine.
- Simulacija gibanja preprostih mehanizmov in zaznavanjem prekrivanja.
- Samodejna izdelava in posodabljanje tehnične dokumentacije.
- Izmenjava podatkov z drugimi CAD sistemi in pretvorba datotek.
- Enostavna izdelava površinskih modelov prostih oblik
- Optimiziran uporabniški vmesnik za izdelavo profilnih konstrukcij.
- Hitra in avtomatična izdelava vijačnih zvez neposredno v sestavu.
- Enostavna izvedba preprostih mehanskih analiz.

Programsko opremo PTC v Sloveniji zastopa podjetje Audax. V njihovi ekipi so na podlagi dolgoletnih izkušenj in povratnih informacij uporabnikov programske opreme oblikovali sklop podpornih storitev, ki nadgrajujejo uporabniško izkušnjo izdelkov PTC.

creo1

Poleg tehnične podpore, ki obsega namestitev Creo Essentials Lite 4.0 in neomejeno telefonsko asistenco, je v paketu programske opreme vključena tudi Slovenska knjižnica strojnih elementov. Ta pripomoček vsebuje bogat nabor strojnih elementov standardov DIN in ISO ter druge koristne pripomočke za napredno 3D konstruiranje.

Preverite, kaj lahko vašemu podjetju doprinese novi Creo Essentials Lite 4.0!

ar©tur 2016