IRT 3000

vsebina

SmartLock – varovalo drsnika in končno stikalo v enem

03.10.2017

Drsniki omogočajo izdelavo brizganih kosov z zahtevnimi geometrijami in kompleksnimi odprtinami. Novi HASCO Smartlock Z1897/... je bil razvit posebej za uporabo v brizgalnih orodjih.

Tukaj so prvič združene prednosti varovala drsnika in končnega stikala v enem samem elementu. Togo pritrjena blokada s silo držanja 7,7–12,1 kg in električno odčitavanje položaja omogočata varno uporabo drsnikov. HASCO SmartLock je na voljo s pritrdilnim materialom in nameščenim kablom, tako da je uporaba preprosta in hitra. Plastika, ojačena s steklenimi vlakni, z jeklenim jedrom omogoča temperature do 120 °C. 

h107900

Modularni program igelnih ventilov H107900/…

Program igelnih ventilov H107900/… je zasnovan za preprosto montažo in uporabo z minimalnim vzdrževanjem ter veliko mero fleksibilnosti v povezavi z modularno zasnovo. Vsaka pogonska enota ima poseben mehanizem za premik igle ventila. Montaža igle je preprosta, naknadne fine nastavitve se opravijo z navadnim izvijačem. Za hidravlično upravljanje sta na voljo dve različici ohišij v treh velikostih z dvema dolžinama gibov za različne velikosti igel. Pnevmatski pogon H107910/... je kot vgradni valj kompentno integriran v vpenjalno ploščo. Program zaokroža še obsežna dodatna oprema.

Novi plakat jekel HASCO za izdelavo orodij

Plakat kaže vse normalne materiale ter določene posebne kakovosti – od nelegiranega gradbenega jekla prek korozijsko odpornih predkaljenih jekel za orodja, visoko legiranih jekel za vroče uporabe do dimenzijsko stabilnih, predkaljenih materialov. Vse pomembne informacije so pregledno prikazane: številka materiala, oznaka materiala, referenčna analiza, trdnost, delovna trdota, lastnosti in uporaba. QR-kode omogočajo dostop do bolj poglobljenih informacij s pomočjo pametnega telefona, s katerim se lahko prikliče celotno specifikacijo materiala.

Poleg plakata je v pomoč pri izbiri materialov lahko tudi aplikacija HASCO.

 

www.hasco.com

ar©tur 2016