IRT 3000

vsebina

Seco je prenovil serijo Perfomax™ in še bolj optimiral zmogljivost vrtanja

22.11.2017

Secov sveder Perfomax z izmenljivimi ploščicami z novo prenovljeno zasnovo zagotavlja večje parametre vrtanja in daljšo obstojnost orodja ter izjemno odvajanje odrezkov. Inovativne funkcije svedra vključujejo nove oblike vijačnic s posebnimi površinami, ki zmanjšujejo trenje, in lasersko utrjene sprednje dele za še več moči, stabilnosti in točnosti.

Žlebiči Perfomax imajo večje vijačnice in osrednja področja za odrezke ter bolj gladke izhode odrezkov iz žlebičev. Ponašajo se tudi s Secovo posebej zasnovano valovito površino, ki zmanjšuje stik med odrezki in površinami žlebičev. Sveder proizvaja krajše odrezke, ki se hitro in preprosto odvajajo, ter tako bistveno zmanjša nevarnost zagozditve odrezkov za varnejšo uporabo.

HQ_IMG_SNS_2017-2_Perfomax_New_Generation_03_With_Product_Background.jpg_ico500

Pri Secu so poskrbeli za lasersko utrjene sprednje dele žlebičev Perfomax, ki prinašajo do 140 odstotkov daljšo obstojnost telesa svedra. S trdoto HRC 60 je sveder veliko dlje časa odporen na erozijo zaradi odrezkov. Prenovljena zasnova svedra Perfomax ima tudi večji radij na dnu žepov ploščic, ki poskrbi za večjo togost.

Vrsti ploščic DS2050 in DS4050 za svedre Perfomax sta posebej primerni za toplotno odporne materiale, kot so titan in titanove zlitine. Vrsti povečata produktivnost in podaljšata obstojnost orodja zaradi novih prostoreznih geometrij MP in MC. Ploščice DS2050 so namenjene zunanjemu rezanju, ploščice DS4050 pa središčnemu rezanju.

Telesa svedrov Perfomax so na voljo v premerih od 15 mm do 59 mm (od 0,594 palca do 2,375 palca), v razmerjih med dolžino in premerom 2 x D, 3 x D, 4 x D in 5 x D ter za večino vmesnikov vreten.

Za dodatne informacije o svedrih Perfomax se obrnite na najbližjega zastopnika družbe Seco ali obiščite spletno stran z informacijami o svedrih Perfomax.

ar©tur 2016