IRT 3000

vsebina

Spremenjen rok izdaj revije IRT3000 v letu 2018

09.01.2018

revija IRT3000 s prihodnjim letom obrača novo poglavje, v katerem bomo poskrbeli za dodatno kakovostno nadgradnjo strokovnih vsebin in prispevkov. V zadnjih letih je revija ob vsakem izidu presegla obseg 200 strani in tako postajala vse težje obvladljiva – tako za nas, ustvarjalce, kot vas, bralce in oglaševalce. V uredništvu smo zato temeljito premislili, kako zadrego rešiti. Verjamemo, da smo našli rešitev, ki je dobra za vse.

pahljaca-2017-sloV letu 2018 bomo zato revijo IRT3000 izdali v desetih številkah (prej 6). Revija bo torej izšla in vas v nabiralniku pričakala vsak mesec, le poletna (julij/avgust) in zimska številka (november/december) bosta dvojni. Letna naročnina bo 50,00 €.

Največja sprememba, ki ji boste v reviji IRT3000 priča v prihodnjem letu, pa bo vsebinske narave. Vsebine bomo namreč razdelili po posameznih sklopih in te objavljali vsak drugi mesec. V neparnih mesecih bomo tako pisali o vsebinah, ki sodijo v tematske sklope ORODJARSTVO IN  TROJEGRADNJA, NEKOVINE in NAPREDNE TEHNOLOGIJE, v parnih mesecih pa bodo bralci deležni vsebin iz sklopov PROIZVODNJA IN LOGISTIKA, SPAJANJE IN TEHNOLOGIJE MATERIALOV ter VZDRŽEVANJE IN TEHNIČNA DIAGNOSTIKA. Rubrika UTRIP DOMA, ki piše o aktualnih dogodkih v domači industriji pa bo stalna, torej prisotna v vsaki številki revije IRT3000.

Verjamemo, da bo novo zastavljena zasnova dobro sprejeta tudi med bralci. Ti bodo sedaj revijo prejeli (skoraj) vsak mesec in jo še pogosteje brali. Glede na dvotirno vsebinsko ureditev tudi oglaševalci finančno ne boste dodatno obremenjeni, razen če bi želeli biti z oglasi ali predstavitvenimi članki prisotni v vseh številkah revije. V tem primeru se prosimo obrnite na uredništvo in pripravili vam bomo ugodno ponudbo letnega zakupa oglasnega prostora.

SLO_IRT3000 Pomembno obvestilo.pdf

ar©tur 2016