IRT 3000

vsebina

ROBOTICS 2018 - B2B sejem za robotiko - Povabilo k sodelovanju !

12.01.2018

ROBOTICS 2018 - trije dnevi v svetu avtomatizacije, robotike, digitalizacije in elektronike ...

Startali smo v Novo leto - 2018, kjer vam želimo veliko osebne sreče, zdravja in poslovnih uspehov. Vabimo pa vas še, da svoj poslovni uspeh in učinkovitost utrdite z udeležbo na naših strokovnih B2B sejmih Smart Industry - IT4Industry, ROBOTICS, IFAM in INTRONIKA, ki bodo potekali v času

od 13. do 15. februarja 2018

3

v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču ter v okviru promocijske platforme maksimirate začetek prihajajočega poslovnega leta. ROBOTICS je B2B sejem namenjen predvsem podjetjem, ki se aktivno ukvarjajo z robotiko, robotizacijo, svetovanjem ter implementacijo sodobnih robotskih sistemov in rešitev na tem področju v poslovne sisteme ter še posebej v in za industrijo ter celotne ali posamezne proizvodne procese.

Sejmi povezani v Smart Industry, so v primerjavi z lanskim letom porasli že sedaj za 18,50 %, prijavljenih je trenutno že 74 direktnih razstavljavcev, ki prihajajo iz sedmih (7) držav; Avstrije, Hrvaške, Nemčije, Italije, Poljske, Srbije in Slovenije. Več podatkov o samem sejmu in razstavljavcih na sejmu lahko najdete na TUKAJ povezavi.

Izkoristite priložnost in se še danes kot razstavljavec prijavite online TUKAJ. V času sejma bodo v okviru Business Foruma potekale bogata ob sejemska predavanja, ki sprejme do 80 oseb, na katera se lahko prijavite TUKAJ, vse do zasedbe terminov. Organizirali pa bomo tudi dve odmevni Okrogli mizi, eno na temo robotike in robotizacije ter naslednjo na temo Digitalizacije kot priložnost slovenske industrije, v kolikor želite tudi vi aktivno sodelovati z referatom ali demonstracijo se lahko prijavite TUKAJ.

Za vsa dodatna vprašanja ali informacije smo vam z veseljem na voljo na naših naslovih in kontaktnih podatkih, več informacij pa lahko najdete tudi na naših spletnih straneh www.icm.si ! Pred sejmi planiramo še izdajo zadnjega Newsletter-a, ki bo predstavil vsa zainteresirana podjetja, podobno kot trenutno zadnji - TUKAJ !

V pričakovanju vaše pozitivne odločitve  in prijave za sodelovanje na najpomembnejšem strokovnem B2B sejemskem dogodku za industrijo v Sloveniji in regiji Vas lepo pozdravljam !

ar©tur 2016