IRT 3000

vsebina

Dogodek ob 15-letnici delovanja Združenja nabavnikov Slovenije,

13.03.2018

Z osrednjima gostoma dr. Petrom Kraljičem in dr. Arjanom Van Weelejem,v sredo, 14. marca 2018, ob 9. uri, Brdo pri Kranju.

znsStroški nabave v nekaterih podjetjih znašajo od 50 do 80 % vseh stroškov. Nabavna funkcija zato lahko odločilno prispeva k dvigu dobičkonosnosti. O njenem vplivu na poslovanje družb in vlogi v gospodarstvu, bosta na osrednjem forumu ob praznovanju 15-letnice delovanja Združenja nabavnikov Slovenije, edinega stanovskega združenja nabavne stroke pri nas, govorila gosta prof. dr. Arjan Van Weele in dr. Peter Kraljič.

  • Dr. Peter Kraljič je avtor svetovno znane Kraljičeve matrike za obvladovanje nabavnih tveganj, mednarodno priznani in iskani svetovalec ter nekdanji direktor in partner v mednarodni družbi McKinsey. Na dogodku bo predstavil razloge, zakaj so visoka kakovost in kompetence nabavnega managerja ter njegove ekipe predpogoj uspešnega poslovanja družb.
  • Prof. dr. Arjan Van Weele je neodvisni svetovalec in honorarni predstojnik Oddelka za vodenje nabave in oskrbe na Univerzi za tehnologijo v Eindhovnu, na Fakulteti za industrijski inženiring in inovativne znanosti. V dveh predavanjih bo osvetlil ključne trende in spremembe, ki jih prihodnost prinaša za nabavno stroko ter kje se na jutrišnjem poslovnem zemljevidu umeščajo nabavniki. 

Akreditacija in informacije: komunikacije@mediade.si, tel.: 041 213 451 (Matjaž Kljajić). Oba sogovornika sta na voljo za pogovor in/ali izjave.

Vljudno vabljeni!

Več o programu.

ar©tur 2016