IRT 3000

vsebina

Novi Secovi rezkarji za grobo obdelavo z zamenljivim delom z dolgim izpetjem

12.06.2018

Seco Tools širi ponudbo v svoji priljubljeni družini rezkarjev T4-12 Helical s petimi novimi rezkarji za gospodarno in vsestransko grobo in srednje-fino obdelavo. Z dodatnimi tremi metričnimi in dvema imperialnima velikostma predstavlja Secova ponudba vijačnih rezkarjev s tangentno zasnovo in zamenljivim delom z dolgim izpetjem najcelovitejši paket s premeri od 40 mm do 100 mm (2–4 palce).

Novi rezkarji z dolgim izpetjem s priključki HSK-100A so bili zasnovani posebej za proizvajalce v letalski industriji in poskrbijo za optimizacijo postopkov stranskega rezkanja. Ponašajo se z zamenljivimi deli in po potrebi omogočajo izvajanje rešitev po meri, ter zamenjavo v prvi vrsti sedežev ploščic, ne da bi morali zamenjati celoten sistem.

Rezkarji se odlikujejo pri aplikacijah v lepljivih materialih, na primer nerjavnih jeklih in visokotemperaturnih zlitinah. Visoko-pozitivne prostorezne geometrije ploščic in vrst podaljšujejo obstojnost orodja, hkrati pa tangencialno vpete večrobe ploščice omogočajo učinkovit tok odrezkov ter izboljšujejo stabilnost orodja.
 

HQ_IMG_Seco_Summary_2018.jpg_ico500

ar©tur 2016