IRT 3000

vsebina

SAP-jevo osrednjo nagrado Partner leta prejme PROCESSI

09.07.2018

Digitalna transformacija med malimi in srednje velikimi podjetji je eden izmed najbolj zahtevnih izzivov podjetnikov, zanesljiv partner za digitalizacijo podjetij pa zagotovo zlata vreden. Zato SAP Slovenija vsako leto na podlagi kakovosti rešitev podeljuje nagrado partner leta, ki jo je za leto 2018 osvojilo podjetje PROCESSI.

1807801-SL7V skoraj desetletju delovanja je podjetje PROCESSI dokazalo, da je kakovost rešitev njihova najvišja prioriteta. Izkušnje v različnih industrijskih panogah pri postavitvi poslovnih procesov in SAP informacijskih rešitev za domača in mednarodna podjetja uporabljajo, da današnje poslovne izzive rešujejo z novimi znanji in z nadgradnjo dolgoletnih izkušenj. V letu 2017 so z njihovimi rešitvami prepričali vodilno podjetje v svetu poslovnih aplikacij SAP in osvojili nagrado partner leta na slovenskem tržišču. Direktor podjetja PROCESSI Dušan Andrejič je ob prejemu nagrade partner leta povedal: »Ob bližajoči se 10. obletnici smo za uspešno delo prejeli nagrado, ki zagotovo pomeni dodatno motivacijo in odgovornost za nadaljnje delo. Naše osrednje vodilo delovanja ostaja, da z inovativnostjo in strokovnim znanjem odgovarjamo na potrebe naših strank in smo njihov zanesljiv partner na poti digitalne transformacije.«

Med prioritetami nadaljnjega razvoja podjetja po osvojeni nagradi Andrejič izpostavlja vse večjo potrebo po digitalizaciji malih in srednjih podjetij in s tem povezanimi optimizacijami procesov, ki temeljijo na SAP-ovi platformi S/4 HANA, in jih njihovi strokovnjaki dokazano učinkovito implementirajo tudi v najbolj zahtevnih okoljih.

www.sap.com

ar©tur 2016