IRT 3000

vsebina

Seco Jabro®-Mini JM500 ponuja opazne izboljšave v mikroobdelavi

07.11.2018

Z linijo Seco Jabro®-Mini JM500, ki obsega več kot 180 čelnih mikrorezkarjev, lahko proizvodni obrati učinkovito in zanesljivo izdelujejo majhne in nano-velike delce, ki so pogosto premajhni, da bi jih med rezkanjem lahko dobro videli. Poleg predvidljive zmogljivosti rezalnega orodja v teh zahtevnih mikroprocesih, ki so običajni za zahtevne industrije, kot so letalstvo, medicina in industrija 3C (računalniki, potrošniška elektronika, komunikacijska tehnologija), ti čelni rezkarji omogočajo tudi krmiljenje procesa.

181106-1Zaradi optimirane kvalitete, geometrije in oplaščevanja linija Jabro®-Mini JM500 omogoča vrhunsko hrapavost površine na delih, izdelanih iz različnih materialov, vključno z jeklom, nerjavnim jeklom, toplotno odpornimi superzlitinami in titanom. Geometrije vključujejo 30-stopinjske spirale in 3-stopinjske kote, ki so na voljo v izvedbah rezkarjev s polnim radijem ali krogelnih rezkarjev z dvema, tremi in štirimi vijačnicami. Orodja so še dodatno izpopolnjena, saj vsestranska karbidna kvaliteta s poliranimi plastenji SIRA omogoča obdelavo težavnih materialov z najnižjimi stroški na rob.

Pri čelnih rezkarjih Jabro®-Mini JM500 lahko izbirate med vpenjali s premeroma DMM 4 mm in DMM 6 mm, sedmimi različnimi dolžinami izpetij od 2 do 20* DC ter premeri vijačnic od 0,2 do 3 mm. Zaradi tako široke izbire lahko uporabniki ločijo obdelavo delov v različne faze ter pri vsaki fazi uporabijo orodje z najkrajšim ustreznim izpetjem, s tem pa zmanjšajo nevarnost odklona orodja, prihranijo do 50 odstotkov časa obdelave in povečajo pomike.

Za dodatne informacije o liniji Jabro®-Mini JM500 se obrnite na najbližjega zastopnika družbe Seco ali obiščite spletno stran z informacijami o izdelkih Jabro®-Mini JM500 http://www.secotools.com.

ar©tur 2016