IRT 3000

vsebina

11. industrijski forum IRT 2019 – preverite letošnje VSEBINE

30.05.2019

Spoštovani stanovski kolegi, partnerji in prijatelji, vsebine za letošnji industrijski forum IRT so nared, znan pa je tudi »vozni red«, oziroma urnik in program 11. industrijskega foruma inovacij, razvoja in tehnologij.

190528-4Vsebine za letošnji industrijski forum IRT so nared, znan pa je tudi »vozni red«, oziroma urnik in program 11. industrijskega foruma inovacij, razvoja in tehnologij.

Tradicionalno bo enega od vrhuncev prvega dne druženja v Portorožu predstavljala aktualna okrogla miza – letošnja rdeča nit okrogle mize bo tema »Vzpon inženirjev: kako, kdo, kdaj in zakaj?« z gosti, ki nas gotovo ne bodo pustili ravnodušne in jih najdete v nadaljevanju spletne strani.

Strokovna žirija 11. industrijskega foruma IRT je pregledala tudi prijave za prestižno priznanje TARAS. Za najboljšega po kriteriju sodelovanja med industrijo in akademsko sfero se bodo letos potegovali trije finalisti, in sicer podjetje Iskra ISD Plast d.o.o., Lek farmacevtska družba d.d. ter PLASTIKA SKAZA d.o.o.. Zmagovalec bo znan prvi dan foruma.

Ne pozabite se prijaviti kot udeleženec dvodnevnega dogodka na tej povezavi in si tudi čim prej rezervirajte ugodno ponudbo za prenočišče v enem od hotelov v Portorožu na tej povezavi.

Vsi prijavljeni udeleženci bodo lahko na 11. Industrijskem forumu IRT preizkusili simulator Formule E

Korporacija ABB, ki je glavni pokrovitelj tekmovanja Formula E v okviru mednarodne avtomobilske zveze FIA, kot tudi letošnjega 11. Industrijskega foruma IRT, bo v Sloveniji premierno predstavila vrhunski simulator vožnje. Neverjetno pristni ABB Formula E simulator, bodo prvi preizkusili udeleženci našega dogodka, ki bo 3. in 4. junija v Portorožu, in se hkrati potegovali za privlačne nagrade. 

https://www.forum-irt.si/

ar©tur 2016