IRT 3000

vsebina

GOM Plastics Knowledge Day 2019

11.06.2019

S to mednarodno serijo dogodkov mreža GOM prenaša znanje o tehnologiji obdelovanja in merilni tehnologiji na oblikovalce, izdelovalce modelov, kalupov in orodij, za proizvodnjo in zagotavljanje kakovosti.

190609-S1Industrija predelave plastičnih mas dobavlja inovativne izdelke za široko paleto različnih uporab. Podjetje GOM določa mednarodne standarde v optičnem 3D meroslovju. Dogodek »Plastics Knowledge Day 2019« združuje strokovnjake iz industrije predelave plastičnih mas in strokovnjake s področja optičnega meroslovja na enodnevnem, brezplačnem dogodku

Zakaj obiskati GOM Plastics Knowledge Day 2019?

Izkoristite priložnost za individualno izmenjavo idej
Platforma za panožna srečanja – dogodek Plastics Knowledge Day ponuja platformo za izmenjavo znanja uporabnikov na področju tehnologije predelave plastičnih mas (plastike) in optičnega meroslovja.

Spoznajte različne izdelke v optičnem meroslovju
Predstavitve – Za uvod v optično meroslovje in polno površinsko obliko ter dimenzionalno analizo obdelovancev ali orodij sta predvideni dve predstavitvi, enako pa velja za napredne uporabe, kot je navidezno vpenjanje komponent.

Izkoristite znanje uporabnikov, priznanih predstavnikov iz industrije predelave plastičnih mas.
Delavnice – Praktične uporabe, kot so upravljanje GD&T (geometrijsko dimenzioniranje in tolerance) ali uporaba optične merilne tehnologije v orodjarstvu, so podane v štirih progah znanja.

Spoznajte strokovnjake iz industrije predelave plastičnih mas in optičnega meroslovja
Strokovni pogovori – Komunikacijski otoki ponujajo priložnost za spoznavanje funkcije in lastnosti programske opreme GOM in razvoja v 3D meroslovju, na primerih iz vsakdanje prakse. 

Pogoji in lokacije:

21. 3. 2019. Beograd, Srbija
12. 6. 2019. Zagreb, Hrvaška
11. 9. 2019. Ljubljana, Slovenija

 

ar©tur 2016