IRT 3000

vsebina

Nova družina laboratorijskih enot za spajanje optičnih vlaken

04.07.2019

Podjetje Laser Components sedaj ponuja nove enote za spajanje FITEL S185PM in FITEL S185HS. S tema novima modeloma je proizvajalec Furukawa zasnoval novo družino izdelkov s cenovno dostopnimi in kompaktnimi modeli za posebne aplikacije.

190702-2Triosni spajkalnik S185PM, ki poravnava središča optičnih vlaken, ohranja polarizacijo vlaken s premeri od 80 μm do 150 μm in je tako primeren tudi za posebna vlakna in visoko trdnostno spajanje. S tem ko sta bila dodatno izboljšana prilagajanje in natančnost zasuka, je sedaj možno spajati tudi krajša vlakna. Poleg tega so dodane številne nove funkcije, ki poenostavijo postopek spajanja. Model FITEL S185PM je enostaven in intuitiven za uporabo preko vgrajenega zaslona na dotik. Kompaktna naprava je lahko opcijsko opremljena z baterijami, ki se jih lahko znova napolni, in ima vmesnik WLAN za nadzor na daljavo ter za prenos podatkov.

Model S185HS je osnovan na enaki platformi kot S185PM, vendar nima rotirajoče stročnice za spajanje PM vlaken. Razvit je bil za aplikacije, pri katerih je zahtevano visoko natančno in visoko trdnostno spajanje. Podjetje Laser Components razstavlja na leto- šnjem sejmu LASER World of Photonics, kjer ponuja obiskovalcem ogled ali testiranje te opreme.

www.lasercomponents.com

ar©tur 2016