IRT 3000

vsebina

Povezovanje elektromotorjev v trenutku

01.11.2019

Močnostni kabli podjetja Murrelektronik izjemno poenostavi- jo povezovanje elektromotorjev. M12 Power je izjemno kompakten in visoko zmogljiv konektor M12. Nova standardna tehnologija povezovanja konektorja MQ15- X-Power omogoča še posebej hitro namestitev. Konektor M23 podjetja Murrelektronik predstavlja preverjeno standardno rešitev za povezovanje servomotorjev.

Mq15Popolne električne povezave, tesnost ter odpornost na različne nmedije so osnovne zahteve za vse tipe konektorjev. Na področju tehnologije povezljivosti elektromotorjev so zahtevane dodatne posebne lastnosti: velik prečni presek povezave, visoka zmogljivost z najmanjšo možno zasnovo in kar je najbolj pomembno, vgrajen protivibracijski zaklep, ki zagotavlja kontakt tudi v primeru nasto- pa močnih vibracij. Priročna ploskev za ključ poenostavi namesti- tev z uporabo ustreznega momentnega ključa. Podjetje Murrelektronik ponuja močnostne kable, ki zadovoljijo te zahteve za različne aplikacije in tipe elektromotorjev. Na voljo so tudi majhne količine v številnih različicah s kabli, ki so natančno odrezani na zahtevano dolžino za posamezno aplikacijo.

Vsi kabli proizvajalca Murrelektronik ponujajo vrhunsko in pre-verjeno kakovost. Znanje in izkušnje podjetja na področju močno- stnih kablov temelji na številnih letih izkušenj izdelave kablov M8 in M12 za področje senzorjev in aktuatorjev.

 

ar©tur 2016