IRT 3000

vsebina

Elan z novo odmevno nagrado – inženirsko-razvojna ekipa leta 2021

09.10.2021

»Nagrada inženirsko-razvojna ekipa leta 2021 potrjuje inovativnost Elanove ekipe in vsi zaposleni smo izjemno ponosni na sodelavce iz inženirsko-razvojnih ekip, ki si to potrditev iskreno zaslužijo,« je ob prejemu nagrade inženirsko-razvojna ekipa leta 2021 navdušeno poudaril mag. Leon Korošec, direktor zimske divizije in podpredsednik skupine Elan.

Nagrade inženirsko - razvojna ekipa leta 2021 so v Elanu zelo veseliNagrade inženirsko - razvojna ekipa leta 2021 so v Elanu zelo veseli

V Elanu v ospredje našega razmišljanja postavljamo uporabnika in nenehno razmišljamo, kako izboljšati njegovo izkušnjo. To razmišljanje se z vizijo blagovne znamke prepleta preko vseh področij, katera se od prve ideje dalje tvorno vključujejo v nove projekte. Vse službe imajo od vsega začetka pred očmi isti cilj in vsakdo po najboljših močeh prispeva k novim rešitvam, ravno inženirsko-razvojne ekipe pa so tiste, ki nove in prebojne ideje osmislijo v končni izdelek. Med vsemi področji obstaja zdrava ambicija po globalnem uspehu ter ekipni način delovanja, ki nemalokrat terja nova znanja ter poseganje po še neznanih rešitvah in načinih dela, ampak to nas vse skupaj na koncu bogati, razvija in nenehno postavlja na višji nivo.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo tudi časniku Finance, ki odkriva dobre in uspešne razvojne zgodbe  in pomaga, da jih spozna tudi širša javnost. »Nagrade inženirsko - razvojna ekipa leta 2021 smo zelo veseli. Za realizacijo tako uspešnih projektov, kot so zložljive karving smuči Elan Voyager ali prestižna jadrnica GT6, smo morali združiti znanje in inovativnost vseh, ki danes delamo v razvojnih oddelkih Elana, s tradicijo in izkušnjami vseh predhodnih generacij inženirjev, ki so ustvarjali v Elanu pred nami. Zato verjamemo, da ta nagrada pripada tudi njim. Delo inženirjev ni nikoli končano, pred nami so novi izzivi in prepričani smo, da bo prejeta nagrada tudi motiv za nadaljnje delo in nove uspešne inženirsko-razvojne zgodbe,« je dodal Vinko Avguštin, direktor razvoja WSD.

Elan je bil na nedavni Slovenski marketinški konferenci tudi finalist za marketinško odličnost leta. Za nagrado so se potegovali s prvimi zložljivimi  smučmi na svetu – Elan Voyager. »Z Voyagerjem spreminjamo pogled na doživetje smučarskega dne, ki poleg same smučarske izkušnje omogoča tudi enostavno in prijetno pot do smučišča in nazaj. Zadovoljni smo, da je tudi lokalna javnost prepoznala svetovni izdelek, osredotočen na uporabnika,« je poudarila Melanja Korošec, direktorica blagovne znamke Elan.

https://elan.si/sl

ar©tur 2021