IRT 3000

vsebina

Znanje o pametnem poslovanju in pametnih ljudeh

od 10.01.2017 do 10.01.2017

Ljubljana - Ljubljana, City hotel

Leto 2017 bo na Slovensko-nemški zbornici tematsko obarvano. Z našimi dogodki bomo v Slovenijo prinašali znanje o pametnem poslovanju in pametnih ljudeh, o temi, ki je ne le v Nemčiji, ampak tudi drugod v letošnjem letu postala top tema.

Razširjenost digitalizacije in njena uporaba prinaša številne spremembe. Tako velike kot so spremembe, so tudi priložnosti in prednosti za podjetja. Pametne tovarne in pametne storitve nudijo številne možnosti za rast in za zaposlovanje, hkrati pa tudi mednarodno povezovanje v realnem času, usklajevanje izdelkov, prilagajanje proizvodnje brez časovnega zamika, ter večjo učinkovitost pri porabi virov in energije ter boljše načrtovanje procesov v podjetjih. To so le nekatere prednosti četrte industrijske revolucije!

Prvi dogodek, t.i. Kick-Off srečanje bo 10. januarja 2017 ob 11. uri, v Dvorani nad mestom v City Hotelu v Ljubljani, kjer bomo predstavili izsledke raziskave o digitalizaciji slovenske industrije, v okrogli mizi pa bodo sodelovali še: Boris Presekar (Bosch) Tomaž Lanišek (Knauf Insulation) Suzana Leben (Telekom Slovenije).

Na snidenje!

 

Program

 

Prijava

 

ar©tur 2021