IRT 3000

vsebina

Strokovna literatura

knjiga_mala-sola-mazanja_novo
knjiga_mala-sola-mazanja
knjiga_mala-sola-mazanja_novo
knjiga_mala-sola-mazanja

Mala šola mazanja

€29.00


dodaj v košarico

Mala šola mazanja

Mala šola mazanja - izid in dobava konec novembra 2022

Kot lahko pričakujemo glede na naslov Mala šola mazanja, so v knjigi zajete osnove s področja maziv in njihove uporabe, se pravi mazanja. Primerna je za vse, ki še nimajo znanja na tem področju, pa tudi za tiste, ki se s tem področjem ukvarjajo že dlje časa. To so še posebno vzdrževalci, tehnologi, nabavni referenti, lastniki manjših podjetij, pa tudi učitelji, učenci, dijaki in študenti.

Knjiga Mala šola mazanja ni mišljena kot učbenik, kjer bi bile določene teme obdelane sistematično od začetka do konca. Bralec bo zaradi tega morda kakšno temo s področja mazanja pogrešal oziroma se mu bo zdela preskopo obravnavana. Zato pa obravnava številne teme in vprašanja, povezana z uporabo industrijskih maziv, in je uporabnikom namenjena bolj kot priročnik.

"Pri pisanju knjige sem poleg upoštevanja teoretičnih osnov uporabil dolgoletne praktične izkušnje, saj se z mazivi srečujem od prvega dne svoje poklicne poti. Področje maziv je široko in zanimivo, znanje s tega področja pa je tako kot druga znanja treba osveževati in dopolnjevati ves čas. Izzivov mi tudi po mnogih letih še ni zmanjkalo. Upam, da bo pritegnilo tudi vas in vam pomagalo k boljšemu razumevanju in uspešnejšemu delu, povezanemu s to pestro tematiko."  

 

Avtor: Milan Kambič 

Knjiga je napisana v slovenskem jeziku. 

 

Knjiga mala sola mazanja - KAZALO.pdf


na seznam izdelkov
ar©tur 2021