IRT 3000

vsebina

Podelitev nagrad SLO vector® 2018

30.04.2018

Vsi verjetno poznate nagrado slo-manus, ki jo podjetje HENNLICH d.o.o. podeljuje za uporabo polimernih puš in vodil, ki so uporabljeni v izdelkih. Dogodek se organizira vsako drugo leto, lansko leto je bil organiziran že četrtič zapored. Mednarodni natečaj vector organizira podjetje Igus iz Kölna, nagrade se podeljujejo na semu v Hannovru.

fbdb

Letos bomo v podjetju HENNLICH d.o.o. prvič podelili lokalne nagrade SLO vector®, za navdihujoče rešitve za oskrbo z energijo s sistemi energijskih verig in kablov, ki jih proizvaja podjetje IGUS iz Kölna. Mednarodna podelitev nagrad vector bo na sejmu v Hannovru, lokalna podelitev pa bo 12. junija, v hotelu NOX v Ljubljani.

Na mednarodnem natečaju se je skupno prijavilo 187 udeležencev iz 30 držav. Tokrat smo se zelo dobro odrezali tudi Slovenci, skupaj smo zbrali 11 prijav, skupno smo na visokem 6 mestu med 30 državami.

Glede na dober odziv letos, pričakujemo, da bo tudi natečaj slo vector postal tradicionalen, tako kot slo manus, ki je bil lani organiziran že četrtič.

ar©tur 2016