IRT 3000

vsebina

Miba Sinter Skupina: prilagajanje na spremembe v avtomobilski industriji

08.08.2018

Miba AG je eno izmed vodilnih industrijskih in tehnoloških podjetij v Avstriji. Podjetje je specializirano za izdelavo ležajev motorjev, materiale za obvladovanje trenja, sintrane komponente in prevleke. Njihove izdelke vgrajujejo v osebna vozila, tovornjake, gradbene stroje, vlake, ladje, letala in elektrarne.

180805-2V spomladanski izdaji Powder Metallurgy Review 2018 so poročali o nedavnem obisku skupine Miba Sinter na PM oddelku družbe v Vorchdorfu v Avstriji. Družba, ki je bila ustanovljena leta 1927, se je hitro prilagodila na spremembe v avtomobilski industriji leta 2018.

Miba AG je bila ustanovljena v Zgornji Avstriji, zdaj proizvajajo svoje izdelke na dvaindvajsetih mestih v enajstih državah. Prispevek prikazuje zgodovino tega vodilnega podjetja s področja prašnate metalurgije, ki opredeljuje tehnične in poslovne mejnike, ki so ji omogočili rast in širitev na svetovni ravni.

Od izboljšanja vedenja hrupa motorja s pomočjo zobnikov izdelanih iz prašnate metalurgije, do izboljšanja stroškovne učinkovitosti prek komponent VVT in zobnikov ter optimizacije obdelave s PM materiali.

www.miba.com

ar©tur 2016