IRT 3000

vsebina

Dnevi SOLIDWORKS 2019

22.10.2018

Podjetje Solid World med 6. in 8. novembrom 2018 organizira tradicionalni dogodek Dnevi SOLIDWORKS 2019. Dogodek bo tudi letos potekal tri dni, kar se je že lani izkazalo kot dobra poteza. Interesenti se namreč na podlagi razpisanih predavanj odločijo, kateri dan pridejo, odvisno katera tematika jih zanima. Organizatorji skušajo skozi tri dni predstaviti programske rešitve, ki so vezane na različne veje industrije ter s tem privabiti vsak dan drug profil obiskovalcev.

181021-1Tako je prvi dan namenjen načrtovalcem, konstruktorjem, inženirjem; torej vsem, ki se ukvarjajo s 3D načrtovanjem, inženirskimi analizami, ustvarjanjem vizualnih in tehničnih vsebin, upravljanju  s podatki, …

Drugi dan je namenjen programerjem CNC strojev – orodjarjem, tehnologom; torej vsem, ki uporabljajo programske rešitve za rezkanje, struženje, žično-erozijsko obdelavo… V živo bodo prikazali tudi rezkanje in žično-erozijsko obdelavo na 5-osnem CNC stroju.

Tretji dan pa je namenjen elektrotehnikom ter načrtovalcem in programerjem v lesni industriji.

Tema povezanih rešitev »Od načrtovanja do proizvodnje« se nadaljuje od lani, predstavili bodo celoten nabor programskih rešitev, ki jih ponuja SOLIDWORKS ter dodatno še partnerske rešitve, ki so popolnoma integrirane v SOLIDWORKS. Seveda ne bo šlo mimo glavnih novosti v verziji SOLIDWORKS 2019. Govora bo tudi o 3D tiskanju, vsi udeleženci pa sodelujejo v žrebanju za 3D tiskalnik 3DWOX DP200!

Tematika predavanj po dnevih:

1. dan, 6. 11. - NAČRTOVANJE ZA PROIZVODNJO - >> PRIJAVA
2. dan, 7.11.  - NAPREDNE STROJNE OBDELAVE - >> PRIJAVA
3. dan, 8. 11. - 3D NAČRTOVANJE V ELEKTROTEHNIKI ter NAČRTOVANJE IN PROIZVODNJA V LESARSTVU - >> PRIJAVA

Dogodek je BREZPLAČEN, zaradi omejenega števila sedežev pa se priporoča čimprejšnja prijava.

Več informacij na spletni strani Solid World.

ar©tur 2016