IRT 3000

vsebina

Secov modularni sistem držal QC poenostavlja strojno obdelavo na švicarski način

12.03.2020

Podjetje Seco Tools je uvedlo modularni sistem držal orodja za proizvajalce, ki želijo s strojno obdelavo na švicarski način izboljšati svojo produktivnost. Sistem omogoča hitro, enostavno in ponovljivo indeksiranje ploščic in zamenjavo orodja zunaj ozkih delovnih ovojnic stroja. Držala QC so opremljena tudi s tehnologijo Seco Jetstream Tooling® in Jetstream Tooling® Duo za optimalno odvajanje odrezkov, visoko stopnjo kakovosti hrapavosti površine in daljšo obstojnost orodja.

200309 SL1Secov modularni sistem držal QC uporabnikom za lažjo uporabo omogoča, da rezalne glave in ploščice odstranijo kot en sklop, jih hitro indeksirajo in znova namestijo. Proizvajalci lahko ta sistem uporabljajo tudi za zamenjavo rezalnih glav in ploščic z drugim kompletom za še večjo učinkovitost. Rezalna glava QC ima tudi dvojne karbidne trne za natančno, dosledno in varno namestitev ter indeksiranje ploščic. Tehnologija Seco Jetstream Tooling®  skrbi za natančno dovajanje hladilnega sredstva pod visokim tlakom skozi držalo QC v območje rezanja. Seco Jetstream Tooling®  Duo, ki je na voljo na več rezalnih glavah, vključuje drugi kanal za hladilno sredstvo na spodnji strani držala. Drugi kanal za hladilno sredstvo lahko za še bolj vsestransko strojno obdelavo po potrebi izklopite.

Nova držala QC vključujejo rezalne glave za splošno struženje ISO, MDT, rezanje navojev in odrezovanje. Vpenjala so na voljo v metričnih enotah 1010 mm, 1212 mm in 1616 mm ter v colskih velikostih 0375", 050" in 0635". Za več informacij o modularnih sistemih držal QC se obrnite na najbližjega zastopnika družbe Seco ali obiščite našo spletno stran s predstavitvijo držal QC.

http://www.secotools.com.

ar©tur 2016