IRT 3000

vsebina

Bosch predstavil novosti na področju hišnih aparatov

06.10.2020

Bosch, vodilni evropski proizvajalec sodobnih hišnih aparatov, je na dogodku poimenovanem Live #LikeABosch v okviru »mini« sejma IFA 2020 v Berlinu prvič predstavil letošnje novosti na področju hišnih aparatov.

Bosch1- XXLhladilnikBosch XXL hladilnik z zamrzovalnikom

Predstavniki medijev in vabljeni gostje so si na dogodku lahko ogledali številne aparate, ki pomagajo narediti vsakdanje življenje bolj zavestno, sproščeno, varno, zdravo in trajnostno. Predstavitev je bila osredotočena na ključne vidike: večjo zmogljivost, višjo kakovost življenja, varčno ravnanje z viri, razbremenitev gospodinjstva ter ne nazadnje povečano potrebo po varnosti in zaščiti v svojem domu v času pandemije covid-19. Organizatorji so med drugim poudarili, da je Bosch letos v Nemčiji že četrtič in v Sloveniji drugič zaporedoma razglašen za »najbolj zaupanja vredno blagovno znamko« v kategoriji gospodinjskih aparatov ter prejel naziv Trusted Brand 2020.

Aparati BSH Home Connect: boljše izkušnje po meri posameznika

Udobje in kakovost življenja si lahko precej izboljšamo s sodobnimi rešitvami, ki jih nudijo aparati Bosch Home Connect. Bolj ko aparat pozna uporabnika ter upošteva njegove osebne navade in potrebe, bolje ga bo podpiral. Zato digitalna tehnologija Home Connect nudi uporabnikom nove, razširjene možnosti osebnih prilagoditev, ki jim omogočajo, da svoje pametne naprave še bolje prilagodijo individualnim navadam.

XXL hladilniki Bosch: maksimalna svežina in ergonomija udobnosti

Bosch nenehno širi ponudbo varčnih XXL hladilnikov z odličnimi sistemi svežine (VitaFresh plus) in udobno ergonomijo. Ena izmed letošnjih novosti je tudi model s spodnjim zamrzovalnim predalom. V zadnjem času pa postajajo tudi v Evropi vse bolj popularni prostorsko velikodušni modeli Bosch Side-by-Side, ki so zelo priljubljeni v ZDA.  Zahvaljujoč velikim XXL hladilnikom z zamrzovalnikom Bosch, ki nudijo veliko prostora za dolgotrajno svežino, se potrošniki lahko odločajo za večje in zato manj pogoste nakupe.

Pomivalni stroji Bosch PerfectDry: večje zmogljivosti ob manjši porabi

Nova generacija pomivalnih strojev Bosch PerfectDry nudi še več zmogljivosti ob  manjši porabi energije. K temu prispevata tudi dve svetovni novosti: tretja košara Extra Space, ki ustvari približno 25 odstotkov več prostora za manjše kose posode, ter Extra Clean Zone za temeljito in varčno čiščenje brez povišane temperature. Pri tem tehnologija za učinkovito sušenje PerfectDry, ki temelji na uporabi minerala zeolit, poskrbi za popolno suho posodo, celo plastično. Tako se lahko po zaključku pomivanja posode takoj pospravijo v omaro, saj je popolnoma suha, uporabniku pa ostane nekaj več časa za prijetne stvari. 

Pralno-sušilni stroji Serije 6 in 4: enoten cikel in visoka stopnja higiene

Novi Boschov pralno-sušilni stroji Serije 6 in 4 s pranjem in sušenjem v enemu ciklu zagotovijo higiensko čista oblačila, ki so takoj pripravljena za nošenje. Model Serije 6 opere in posuši do 6 kg perila v enem ciklu, brez prelaganja ali preklapljanja. Hkrati posebni program HygieneCare zagotavi higiensko čistočo skoraj vseh vrst tekstila: predhodno obdela perilo z zrakom segretim na do 65°C ter tako učinkovito uniči mikrobe in bakterije. Nato perilo le še opere pri temperaturi, ki ustreza vrsti tkanine. Nekateri modeli imajo tudi program AllergyPlus, ki iz oblačil temeljito odstrani alergene, kot so cvetni prah ali ostanki detergenta, kar bo posebej razveselilo alergike in ljudi z občutljivo kožo. S takšnimi rešitvami Bosch prispeva k boljšemu zdravju.

Kuhalne plošče z vgrajeno napo: visoka učinkovitost in zlitje s kuhinjo

Bosch je predstavil novo generacijo kuhalnih plošč z vgrajeno napo, ki združuje najboljše iz obeh svetov: zagotovilo za doseganje popolnih rezultatov kuhinja in cvrtja zahvaljujoč sodobni indukcijski in napredni senzorski tehnologiji ter vedno svež zrak v kuhinji zahvaljujoč integrirani napi, katere senzor kakovosti zraka PerfectAir zazna moč pare in temu ustrezno samodejno prilagodi učinkovitost delovanja.

Baterijski sesalniki Bosch Unlimited Gen2: večja moč in vrhunski rezultati čiščenja

Novo generacijo brezžičnih akumulatorskih sesalnikov Bosch Unlimited Gen2 Serie 8 odlikuje še večja moč za doseganje vrhunskih rezultatov čiščenja. Številni nastavki omogočajo učinkovito sesanje vseh površin od tal do stropa. V načinu Turbo se doseže učinkovitost sesanja kabelskih sesalnikov, pa je tako Unlimited Gen2 Serie 8 lahko edini sesalnik v hiši. Nova generacija baterij »Power for all«, zagotavlja do 30 odstotkov več energetske učinkovitosti in daljšo življenjsko dobo, hkrati pa so kompatibilne tudi z električnim orodjem Bosch za dom in vrt.

Kuhinjski robot MUM Serije 2: majhen a mogočen aparat

Novi kuhinjski robot MUM Serije 2 je še manjša različica uveljavljenega kuhinjskega robota MUM5. Aparat se ponaša z minimalističnim dizajnom in bo na voljo v različnih elegantnih barvah. Za pomoč pri kuhanju in peki je na voljo veliko dodatnega pribora, ki ga je mogoče pomivati v pomivalnem stroju: razne metlice (za mešanje, za smetano, kljuka za gnetenje), mešalnik, ožemalnik agrumov, pretočni sekljalnik in drugo. Ko aparat ni v uporabi, se lahko zaradi manjše velikosti povsem enostavno pospravi v omarico ali na polico.

Mešalnik Bosch VitaPower S.4: prvi, ki se proizvaja v Sloveniji

VitaPower Serije 4 je plod dolgoletnih Boschovih inženirskih izkušenj, njegova trajnost pa je bila dokazana s 100-urnim preskusom življenjske dobe, ki je zajemal pripravo več kot 10.000 kozarcev smutijev. Zmogljiv motor ne obdela le mehkih sestavin, kot je sadje, ampak tudi trde, na primer led – rezultat je vedno popoln: kremasta in homogena tekstura. Za tiste, ki želijo smuti na poti, je odlična možnost mešanja sestavin neposredno v steklenički ToGo. To je prvi Bosch mešalnik, ki se proizvaja v Sloveniji.

Vakuumski ErgoMixx: vsestranski aparat s spremembo na klik

Vsestranski vakuumski ročni mešalnik Bosch ErgoMixx s 450W se le z enim samim klikom lahko pretvori u palični mešalnik ali aparat za vakuumiranje. Omogoča tudi učenje naprednih tehnik kuhanja, kot sta sous-vide kuhanje ali popolno mariniranje. Ne nazadnje omogoča preprosto vakuumiranje ostankov sadja in s tem podaljšanje svežino. Aparat tako dopolnjuje ponudbo Boschovih vakuumskih aparatov in dodatkov.

Bosch2-pralno susilniS6-4Boschov pralno sušilni stroj Serije 6 in 4

Bosch3_ pomivalnistrojExtra Clean Zone – novost v pomivalnem stroju Bosch PerfectDry

Bosch4-kuhalnaploscaBoschova kuhalna plošča z vgrajeno napo

Bosch5-MUM2Novi kuhinjski robot MUM Serije 2

 

ar©tur 2016