IRT 3000

vsebina

Preizkušanje tehnologije na daljavo

19.02.2021

Podjetje Kreyenborg v času vseh omejitev in obiskov preskuse svoje opreme za sušenje in kristalizacijo termoplastov, kot so PET, PLA, PA, EVOH ali PP in celuloze, izvaja na daljavo. Preskusi za kupce njihove opreme se izvajajo z dostavljenim kupčevim materialom preko videopovezave, v kateri naročnik aktivno sodeluje (Teams, Zoom, Skype).

vsvv

Zaradi trenutnih razmer podjetje svojim strankam ponuja to posebno storitev preskušanja in usklajevanja. Kupec mora poslati vsaj 25 kg vzorčnega materiala in natančno določiti preskusni program.

Preskusni center podjetja je opremljen z napravo IR-BATCH za manjše sisteme z neprekinjeno delujočim infrardečim rotacijskim bobnom IRD B 180 / 270-135, ki ima največjo kapaciteto do 700 kg/h. Oprema preizkuševalnega laboratorija vključuje različne mešalne in dozirne enote, sisteme za dovajanje, kot so lijaki, pa tudi instrumente za analizo, s katerimi se določijo lastnosti materiala, ki jih je na zahtevo mogoče vključiti v poskusno serijo. Vsako preskušanje za kupca se zaključi s podrobnim poročilom o preskusu in vzorcem izdelka, ki se pošlje naročniku v vakuumsko zaprti embalaži, tako da lahko opravi svoje poglobljene preiskave.

www.kreyenborg.com/en

ar©tur 2016