IRT 3000

vsebina

Elan za edinstvene zložljive smuči na SOF-u prejel najprestižnejšo nagrado

15.09.2021

»Izjemno ponosna sem, da smo prejeli najprestižnejšo nagrado SOF SOF-A na 30. slovenskem oglaševalskem festivalu. Elan Voyager je sooblikovala izjemna ekipa, ki je uspela združiti znanje dizajna, marketinga ter tehnološke inovacije in se na globalnem trgu postaviti ob bok največjim in najmočnejšim,« je ob prejetju najprestižnejše nagrade SOF SOF-a z navdušenjem opisala Melanja Korošec, direktorica blagovne znamke Elan.

Melanja Korošec, direktorica blagovne znamke Elan (foto Žiga Intihar)Skupina Elan si je zelo ugledno priznanje, največjo nagrado SOF-a, prislužila za Elan Voyager – prve funkcionalne zložljive smuči na svetu. Elan je sicer že več kot 75 let vodilni inovator v smučarski industriji. »Ta nagrada je za Elanov izdelek, navezuje pa se lahko na celo Slovenijo, ker dokazuje, da imamo tukaj, v tem prostoru, inženirsko, marketinško, oblikovalsko in proizvodno znanje, da znamo takšne prebojne produkte postaviti na trg,« je izpostavil mag. Leon Korošec, direktor zimske divizije in podpredsednik skupine Elan.

Direktorica blagovne znamke Elan je dodala, da so smuči Voyager izpopolnjevali nekaj let, da bi zagotovili raven odličnosti, ki že vsa leta odlikuje Elanove izdelke. »Izjemni izdelki, ki pomikajo meje možnega, so pomemben gradnik blagovne znamke. Zato me še posebej veseli, da je bil projekt produktnega oblikovanja na letošnjem jubilejnem SOF-u prepoznan kot najboljši,« je še opisala Melanja Korošec. Kot oblikovalci produktne grafike za omenjene smuči so sodelovali v agenciji Gigodesign.

Skupina Elan si je največjo nagrado SOF-a prislužila za Elan Voyager - prve funkcionalne zložljive smuči na svetu (foto Žiga Intihar)Skupina Elan si je največjo nagrado SOF-a prislužila za Elan Voyager - prve funkcionalne zložljive smuči na svetu (foto Žiga Intihar)

www.elan.si

ar©tur 2021