IRT 3000

vsebina

Softnet prisoten v enem od največjih nakupovalnih središč v Evropi

23.09.2021

»Izredno sem ponosen, da smo podpisali pogodbo za upravljanje telekomunikacijske infrastrukture v največjem nakupovalnem središču v Severni Makedoniji, ki se bo predvidoma odprlo jeseni,« je z navdušenjem poudaril Andrej Boštjančič, direktor podjetja Softnet, ki je prisotno v kar 17-ih državah po vsem svetu.

Softnet bo tako svoje storitve ponujal v nakupovalnem središču East Gate Skopje, torej v prestolnici Severne Makedonije. »Gre za eno največjih nakupovalnih in zabavnih središč v tem delu Evrope. V petih nadstropjih se bo razprostiralo na kar 57.000 kvadratnih metrih. Nakupovalni center je zamišljen kot novo urbano središče mesta,« je opisal Andrej Boštjančič.

Andrej Boštjančič, direktor podjetja SoftnetAndrej Boštjančič, direktor podjetja Softnet

Softnet je v Severni Makedoniji sicer prisoten že dlje časa. Pred dvema letoma so v omenjeni državi tudi postali operater fiksne telefonije. »To močno olajša poslovanje vsem, ki poslujejo v več državah, saj lahko podporo za komunikacijsko infrastrukturo urejajo na enem mestu. S tem, ko ima podjetje vso podporo na enem mestu, se jim ni treba ukvarjati s posameznimi operaterji v državah, kjer imajo pisarne. Za vso komunikacijsko infrastrukturo poskrbi en sam operater. Vsaka stranka oziroma podjetje ima skrbnika, na katerega se obrne v primeru težav, ne glede na to, v kateri državi oziroma pisarni se ta pojavi,« je zaključil direktor Softneta.

https://www.softnet.si/

ar©tur 2021