IRT 3000

vsebina

Povečajte stabilnost in obstojnost orodja z optimiranimi masivnimi čelnimi rezkarji

22.09.2021

Ker si podjetje Seco Tools nenehno prizadeva zagotavljati stroškovno najučinkovitejše rešitve za orodja, je predstavilo novo družino fleksibilnih, visoko produktivnih masivnih čelnih rezkarjev serije Jabro® JSE510. Ti masivni čelni rezkarji so zasnovani tako, da omogočajo togost, odvajanje odrezkov in obstojnost orodja za doseganje najnižjih možnih stroškov na meter pri obdelavi jekel, nerjavnih jekel, železove litine, titana in nekaterih aluminijev ter zagotavljajo izjemno zanesljivost postopkov v širokem razponu uporabe.

Nova zasnova združuje zanesljivost in neprekosljivo vsestranskost
Na novo optimirana zasnova nove serije JSE510 zagotavlja neprekosljivo vsestranskost glede na prejšnjo različico te skupine izdelkov. Nova serija se osredotoča na splošno strojništvo, pogodbene proizvajalce in delavnice ter letalsko, medicinsko in avtomobilsko industrijo. Njena na novo optimirana zasnova je kos zahtevnemu rezkanju z vsestransko karbidno vrsto, naprednimi poliranimi plastenji SIRA in močnim, ostrim rezalnim robom. Za dodatno podaljšanje življenjske dobe orodja so ta orodja zasnovana tako, da ponujajo spremenljiv nagib blaženja vibracij in optimirano vijačnico.

"Ti masivni čelni rezkarji ponujajo produktivnost v manj stabilnih obdelovalnih pogojih ali učinkovito uravnoteženost produktivnosti in življenjske dobe orodja v pogojih pretirane uporabe," pravi Rob Mulders, glavni produktni vodja za masivne čelne rezkarje. "Zaradi svoje vsestranskosti je serija JSE510 še posebej uporabna, ko se delavnice soočajo z večjimi stroški orodja zaradi raznolikosti načinov obdelave in materialov. Te delavnice lahko zaradi razširjenega področja obdelave, ki jim a nova serija orodij omogoča, zmanjšajo zaloge orodij in hkrati celo povečajo svojo proizvodnjo."

Več orodij, geometrij in dolžin
Družina Jabro® JSE510 vključuje 216 orodij s štirimi geometrijami in dvema različicama dolžine s tremi in štirimi žlebiči, običajnimi (LV2) in dolgimi (LV3). Orodje JSE512 z dvema žlebičema zlahka obdela velike odrezke, ki nastajajo pri spiralni interpolaciji ali prekinjenemu vrtanju, rezkanju in obdelavi utorov, orodje JSE513 s tremi žlebiči pa zagotavlja univerzalno zmogljivost rezkanja za vstopanje pod kotom, popolno obdelavo utorov in stransko rezkanje. Orodje JSE514 s štirimi žlebiči je popolno za optimirano stransko rezkanje, obdelavo utorov in dinamično rezkanje. Geometrija krogelnega čelnega rezkarja JSB512 omogoča prilagodljivost, ki je potrebna za končno obdelavo delov in druge načine obdelave s krogelno konico.

PR_IMG_Jabro JSE510 Family.jpg_ico500Seco JSE510 Family

Za dodatne informacije o funkcijah in zmogljivosti nove serije Jabro® JSE510 obiščite stran s predstavitvijo masivnih čelnih rezkarjev podjetja Seco.

Za več informacij, kako inovativni izdelki Seco, strokovne storitve, znanje in izkušnje poskrbijo za uspešno delovanje proizvajalcem v vseh panogah industrije, obiščite www.secotools.com.

ar©tur 2021