IRT 3000

vsebina

Smo tehnika – orodja za profesionalce

20.01.2022

Za vsako panogo in vsako potrebo: 250.000 izdelkov in vrhunske blagovne znamke na področju orodja ponujajo obsežno izbiro

  • Od vzdrževanja preko razvoja do inštalacije: kakovost blagovne znamke za najvišje zahteve
  • Vse iz enega vira: osnovno orodje, posebno orodje in ustrezna oprema 
  • Ker je čas denar: enostavna, hitra in celovita nabava s podjetjem Conrad 

Q1_Tools_PR_Image_210x148mmNabavno okolje Conrad Sourcing Platform nudi več kot 250.000 izdelkov v kategoriji orodja in opreme za orodje.Vir: Chepko/Getty Images

Da bomo v podjetju Conrad lahko še natančneje zadovoljili potrebe svojih poslovnih strank, se bo nabavno okolje Conrad Sourcing Platform v letu 2022 ponovno osredotočalo na posebne ponudbe izdelkov. Letos bomo začeli s kategorijo orodja in opreme za orodje.

Obsežna in raznolika ponudba orodja

Tako obsežna kot tudi raznolika ponudba je ključnega pomena, da lahko zahtevni uporabniki v samo enem nabavnem okolju najdejo točno tisto orodje, ki ga potrebujejo za svoje vsakodnevno delo. Nabavno okolje Conrad Sourcing Platform je specializirano za tehnične izdelke za podjetja in ponuja kar 250.000 izdelkov samo v kategoriji orodja in opreme za orodje. Področja uporabe so pri tem tako raznolika kot sama ponudba izdelkov. Orodja, ki jih je mogoče hitro nabaviti in optimalno uporabljati, v industrijskem sektorju omogočajo nemoteno proizvodnjo, vzdrževanje sistemov in popravila naprav ter tako preprečujejo neželene izpade. V inženirski pisarni, na univerzi ali v tovarni so za natančno načrtovanje, pospešeno izdelavo prototipov in profesionalno usposabljanje potrebna posebna orodja. Na gradbišču, pri elektroinštalacijah in upravljanju objektov pa je zanesljiva oprema ključnega pomena za prihranek časa in s tem znižanje stroškov. 

Ustrezno orodje za vsako rabo

"Da bi izpolnili zahteve posameznih panog in poenostavili nakupe tehničnih izdelkov, smo poskrbeli za to, da se lahko poslovne stranke v nabavnem okolju Conrad Sourcing Platform zanesejo na široko izbiro v kategoriji orodja," pojasnjuje Michael Schlagenhaufer, vodja oddelka za strategijo izdelkov in dobave pri podjetju Conrad Electronic. "Kot osnovno opremo podjetje Conrad ponuja osnovna orodja, kot so akumulatorski vijačniki ali izvijači, ki so del standardne opreme v obrti, industriji ali pri izdelavi prototipov. Ponudba pa vključuje tudi posebna orodja, ki so potrebna v določenih panogah ali za določene delovne procese. Na področju usposabljanja je to na primer spajkalna tehnika blagovne znamke Toolcraft, na gradbišču pa posebni gradbeni stroji, kot so vibratorji za beton. Seveda lahko v nabavnem okolju Conrad Sourcing Platform najdete tudi ustrezne dopolnilne izdelke, ki jih vedno potrebujete v  kombinaciji z orodjem, kot so nastavki za orodje, maziva in negovalna sredstva ali oprema za varstvo pri delu.

Priznane blagovne znamke in enostaven nakup

"Zanesljivost in dolga življenjska doba sta bistvenega pomena pri uporabi v zahtevnih pogojih. Iz tega razloga našim poslovnim strankam ponujamo orodja in opremo za orodja vrhunskih blagovnih znamk, kot so Bosch, Wera, Knipex, HellermannTyton, Wiha, Metabo, Gedore, Fein, Fischer, 3M, Uvex, Festool, Toolcraft, Weller, Ersa, SWG ali Loctice," dodaja Michael Schlagenhaufer. Poleg obsežne izbire in visokih kakovostnih standardov gre tudi za hitro razpoložljivost. Individualno uporabne rešitve e-nabave za podjetja vseh velikosti omogočajo enostaven in stroškovno učinkovit postopek nabave. Poleg tega sta Conradova tehnična služba in Conradova ekipa za pripravo individualni ponudb vedno na voljo za pomoč in svetovanje pri vseh vidikih naročanja. 

Več informacij najdete na: conrad.si/orodje

ar©tur 2021