IRT 3000

vsebina

Adapterji znamke Per.Pic. za priključitev kamere za vzvratno vožnjo

10.02.2022

Komplet omogoča povezavo kamere z netovarniškim radiem.

Napredek v avtomobilski industriji nam je prinesel veliko sprememb in izboljšav pri vsakodnevni vožnji. Trenutno vedno pogosteje vozimo avte, tovarniško opremljene s »tretjim očesom« oziroma kamero za vzvratno vožnjo, ki olajša varno parkiranje. V nekaterih državah, kot so npr. ZDA, so vzvratne kamere postale obvezna oprema vozil. Običajno se slika s kamere prikaže na prikazovalniku radia, ampak pogosto se zgodi, da tovarniško nameščen radio ne izpolnjuje uporabnikovih pričakovanj. V takšnem primeru je najboljša rešitev nakup netovarniškega radia. Če pri tem že imamo tovarniško nameščeno kamero za vzvratno vožnjo in se želimo izogniti izgubi njenih funkcionalnosti ob priključitvi na netovarniški radio so odlična rešitev adapterji znamke Per.Pic.

Z njimi lahko brez kakršnih koli dodatnih predelav uporabljati možnosti vzvratne kamere na netovarniškem radiu. Naša ponudba obsega adapterje med drugim za naslednje znamke avtomobilov: Dacia, Honda, Hyundai, Kia, Mitsubishi, Nissan, SsangYong, Subaru, Suzuki. Vsi adapterji delujejo po načelu Plug&Play, tj. imajo komplet priključkov, prilagojenih rešitvam, kakršne uporablja določen proizvajalec.

Vabljeni k ogledu ponudbe, ki bo gotovo zanimiva ne samo za individualne stranke ampak tudi za servise, ki se ukvarjajo z nameščanjem in predelavo avtomobilske avdio opreme.

C2301-CAMMultimedijski adapter: C2301-CAM

     Simbol:    Znamka avta:

C2301-CAM:      Dacia
C3001-CAM:      Honda
C3901-CAM:      Hyundai
C3902-CAM:     Hyundai,Kia
C3903-CAM:     Hyundai
C5501-CAM:      Mitsubishi
C5701-CAM:      Nissan
C7901-CAM:      SsangYong
C8301-CAM:      Subaru
C8401-CAM:      Suzuki

Besedilo sestavila Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

Izvorno besedilohttps://www.tme.eu/si/sl/news/about-product/page/44350/adapterji-znamke-per-pic-za-prikljucitev-kamere-za-vzvratno-voznjo/

ar©tur 2021