IRT 3000

vsebina

EVH. Cevasti ročaji - Ovalni profil

25.02.2022

Ergonomija, dizajn in funkcionalnost – vse to je združeno v novih cevastih ročajih ELESA+GANTER.

Elesa Ganter 2Novi EVH. cevasti ročaji zagotavljajo varen in udoben oprijem zaradi kombinacije ergonomije, oblike in funkcionalnosti. Ovalni prerez cevi ročaja, ki preprečuje njeno vrtenje, in kompaktna oblika brez vdolbin ali izbočenosti zagotavljata visoko stopnjo varnosti pri odpiranju in zapiranju strojnih vrat.

Aluminijasta cev je na voljo v dveh standardnih izvedbah. Na eni strani je prevlečena z umetno maso, mat, črna, na drugi strani pa anodizirana, naravne barve. Nosilci ročaja so Elesa Ganter.pngoblikovani tako, da zasuk ni mogoč.

Zaključne pokrovčke iz termoplasta (poliamid PA) se namestijo z enostavnim pritiskom. Na voljo so v sedmih barvah ELECOLORS® (črna, oranžna, siva, rumena, modra, rdeča, zelena) in tako poudarjajo obliko stroja/naprave, kjer se uporabljajo. Zaključni pokrovčki so zaradi svojega sijaja v kontrastu s črnimi, matiranimi nosilci cevastih ročajev.

EVH. cevasti ročaji so del linije izdelkov Ergostyle®: linije izdelkov z najvišjimi standardi estetike in oblikovanja, ki se uporablja tako v tradicionalnih kot inovativnih sektorjih: laboratorijska ali medicinska oprema, v javnem sektorju, če jih naštejemo le nekaj.

Več informacij je na voljo na elesa-ganter.si

ar©tur 2021