IRT 3000

vsebina

Postopek meritev v proizvodnem procesu

02.03.2022

V proizvodnem procesu, kjer je glavni medij komprimiran zrak, ni pomembno zagotoviti le zadostne količine komprimiranega zraka, ki jo proizvodnja potrebuje za nemoteno obratovanje, temveč zagotoviti proces, ki ne ustvarja viška stisnjenega zraka, ki ga lahko imenujemo tudi energetske izguba.

Omega air

Zahteve, ki jih ima specifičen proizvodnji proces so zelo različne od primera do primera, zato je pomembno obravnavati veliko faktorjev, ki vplivajo na to, kako učinkovito bomo proizvajali stisnjen zrak.

V podjetju OMEGA AIR d.o.o. Ljubljana se močno zavedamo kakšne so lahko slabosti ali prednosti določenega tipa kompresorja za proizvodnji obrat, zato je strokovna obdelava podatkov ključna za dosego dobre specifike sistema.

Napredno merjenje in opazovanje sistemov s stisnjenim zrakom nam omogoča, da pridobimo dragocene in pomembne informacije, ki nam omogočajo, da uporabniku ponudimo kvalitetne in energetsko učinkovite rešitve.

V minulem letu smo v naš prodajni program tako vključili tehnološko napredne kompresorje, ki s svojo konfiguracijo nudijo optimalno razmerje med porabljeno energijo in proizvedeno količino stisnjenega zraka.

Omega air 2

Postopek meritev in pridobivanje informacij
V našem kolektivu strmimo k temu, da uporabnikom zagotovimo avtonomno gospodarnost in neprestani nadzor nad porabo energije in dejansko proizvodnjo stisnjenega zraka, z enostavnimi in uporabniku prijaznimi praksami.

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali odkriti potencial prihrankov v vašem procesu.

POKLIČITE NAS
PIŠITE NAM  

Vir: www.omega-air.si/si

ar©tur 2021