IRT 3000

vsebina

Seco Machine Monitoring povečuje učinkovitost proizvodnje

18.03.2022

Proizvajalci morajo izmeriti in količinsko opredeliti vzroke za neproduktivni čas, da lahko optimizirajo svojo učinkovitost. Storitev Seco Machine Monitoring zagotavlja znanje, ki temelji na podatkih in ga potrebujejo tako za upravljanje učinkovitosti proizvodnje kot tudi za povečanje obsega ter izboljšanje kakovosti izdelkov.

51825_PR_IMG_Seco Machine MonitoringSeco Machine Monitoring

Rešitve storitve Seco Machine Monitoring v realnem času in opravljene na daljavo, nenehno vzorčijo podatke o proizvodnji ter tako ustvarijo celovito sliko dogajanja v delavnici in drugod. Ti vpogledi predstavijo poglobljen profil dnevne dejavnosti in sprožijo opozorila za odziv na kraju samem ali oddaljeno obveščanje o meritvah, ki so ključne za proizvodnjo.

Odpravite ozka grla in povečajte OEE
S podrobnim vpogledom v postopke strojne obdelave v vseh nadzorovanih in nenadzorovanih izmenah lahko proizvajalci lažje sledijo splošni učinkovitosti orodja (OEE) ter ves čas izboljšujejo postopke za boljše načrtovanje, razporeditev in komunikacijo. Na splošno ti vpogledi, ki temeljijo na podatkih, razkrivajo ključne vzroke težav pri proizvodnji, ki ovirajo optimizacijo poteka dela.

Stroškovno učinkovito zbiranje podatkov iz celotnega obrata
Omejen dostop do podatkov o proizvodnji v realnem času upočasni odziv proizvajalca na posamezne načine uporabe, stroje, celice in celoten potek dela proizvodnje. Seco Machine Monitoring z nizkimi vstopnimi stroški omogoča boljšo komunikacijo med zaposlenimi v delavnici in vodstvom, ki temelji na pametni podatkovni proizvodnji.

Barvno označeni parametri na nadzornih ploščah s sprotnimi podatki proizvajalcem omogočajo vpoglede, ki jih potrebujejo za izboljšanje učinkovitosti. Tudi zaposleni lahko preprosto dodajo svoje vpoglede in opažanja, kategorizirajo čas nedelovanja stroja ter ponudijo več konteksta v zvezi s težavami. Te rešitve so najboljše v svojem razredu po zaslugi partnerstev z ekskluzivno mrežo najsodobnejših ponudnikov programske opreme in tehnoloških partnerjev, kot je MachineMetrics.

Rešitve za realne okoliščine
Namesto ponujanja rešitev, ki zgolj zbirajo in združujejo podatke iz proizvodnih procesov, Seco svojim strankam zagotavlja zanesljiv portfelj rešitev. Seco se pri vseh izzivih, ki omejujejo učinkovitost proizvodnje, za pripravo rešitev v sodelovanju s strankami opira na neprekinjen tok edinstvenih vpogledov, pridobljenih v več desetletjih s strokovnim znanjem o proizvodnji.

Čeprav so podatki in analize dragoceni za proizvajalce, so ta orodja še pomembnejša, saj so del širšega nabora možnosti podpore družbe Seco, ki obravnavajo vse od tehnične izobrazbe zaposlenih do optimizacije uporabe orodja. Tako velik poudarek na širši sliki s pomočjo partnerstva za nenehno izboljševanje skupaj s stranko spodbuja sodelovanje in popolno razumevanje strojnih zmogljivosti.

www.secotools.com

ar©tur 2021