IRT 3000

vsebina

Čakajo vas nogomet, Tadej Pogačar in seksi natakarica

30.03.2022

Obiščite nas na razstavnem prostoru revije IRT3000 na Mednarodnem industrijskem sejmu, ki bo med 5. in 8. aprilom v Celju. Dogajanja ne bo manjkalo!

Preizkusite se v streljanju na gol

Na razstavnem prostoru bomo gostili avtomatiziran namizni nogomet FuzbAl, inovativni izdelek študentov Fakultete za elektrotehniko. Preizkusite se v tekmi proti kibernetskemu stroju, v katerega so vključeni algoritmi in rešitve, kakršni se uporabljajo pri vožnji avtonomnih vozil ali pri dinamičnih procesih v industriji. Preverite, kdo šutira bolje!

IRT3000-1

Naročnina na sejmu ugodneje

Na razstavnem prostoru revije IRT3000 boste lahko sklenili tudi letno naročnino na strokovno revijo po posebno ugodni ceni, ki bo v času sejma za kar 10 % nižja. Vsi novi naročniki prejmejo majico IRT3000, prav posebna sejemska ugodnost za nove naročnike pa je tudi brezplačen celoletni dostop do elektronske revije v vrednosti 30 evrov.

Naročite si najbolj seksi kavico

Ne samo ljubiteljem robotike, še marsikomu drugemu se zdi robotka podjetja ABB neizmerno privlačna. Na našem razstavnem prostoru si boste lahko naročili kavico, ona pa bo vaše naročilo sprejela, kavo skuhala in vam jo tudi postregla. Ko gresta tehnologija in udobje skupaj … na kavo!

IRT3000-2

Revija IRT3000 se posveča inovacijam v industriji in razvojnim tehnologijam, poroča o novostih v kosovni proizvodnji in vsak mesec na zajetni količini strani (mimogrede, ali ste vedeli, da povprečni letnik revije IRT3000 tehta 8740 g) piše o strokovnih tematikah. Vse to v slovenskem jeziku, kar je za gospodarstvo z dvomilijonskim prebivalstvom velik dosežek.

Tekmujte s Tadejem Pogačarjem Kolesarski klub ROG, pri katerem je svojo kariero začel najboljši kolesar sveta ta hip, Tadej Pogačar, nam je prijazno posodil kolesarski trenažer, na katerem boste lahko tekmovali z virtualnim Tadejem Pogačarjem. Medtem ko boste kolesarili, se bo na ekranu pred vami predvajal posnetek resničnega treninga Tadeja Pogačarja, vi pa boste lahko neposredno primerjali svojo vožnjo z njegovo. Mimogrede pa boste lahko obiskali še navijaški razstavni prostor Tadeja Pogačarja in kupili bidon, samo vašo rumeno majico ali morda celo kolesarski dres.

IRT3000-3

www.irt3000.com

ar©tur 2021