IRT 3000

vsebina

Razširitev Push-Lok sistema

20.04.2022

HASCO-ov inovativni sistem Push-Lok, ki zagotavlja hitro in varno povezavo temperirnih tokokrogov, je bil dopolnjen z visokokakovostnimi cevmi. Nove Push-Lok cevi Z859PL so bile razvite posebej za še lažjo montažo. V modri in rdeči barvi zagotavljajo jasno prepoznavanje dovodnih in izstopnih tokokrogov na orodju za brizganje. Popolnoma usklajene proizvodne tolerance še olajšajo montažo. Posebna mešanica materialov zagotavlja maksimalno življenjsko dobo fleksibilnih cevi brez zvijanja in prepogibanja, ki so odporne na temperaturo od -40 °C do +140 °C.

Z859PL-Presse

Sistem Push-Lok omogoča hitra popravila, ki se izvajajo neposredno na delovni mizi, dodatni pripomočki, kot so cevne sponke in objemke, niso več potrebni. To pomeni znatno zmanjšanje tako časa kot stroškov. Končna spojka, označena z identifikacijskim obročem, zagotavlja zanesljivo pritrditev cevi na spojko.

Posebna geometrija vseh popolnoma usklajenih komponent Push-Lok zagotavlja zanesljive povezave med celotnim postopkom brizganja. Sistem ne vključuje samo cevi, temveč tudi zaporne spojke z ventilom ali brez in v izvedbi 45° ali 90° in tudi cevne podaljške za podaljševanje cevi in ​​nov sistem “večspoj”. Razširjeni sistem Push-Lok je prilagojen HASCO-jevim preizkušenim standardnim temperirnim območjem, zato je spremembo sistema mogoče izvesti hitro in enostavno. Širok nabor komponent uporabnikom ponuja številne prednosti prilagojene konfiguracije ogrevalnega/hladilnega sistema.

www.hasco.com

ar©tur 2021