IRT 3000

vsebina

Dogodek o digitalnih trendih 09DIGGIT tik pred vrati

05.05.2022

Dva odra, 30 govorcev, en pametni dogodek – 12. maja bo v ljubljanskem Viba filmu dan za prihodnost, ki bo obiskovalcem razkril trende, ki nam bodo krojili novo ero, v katero vstopamo.

09diggit

Tuji in domači strokovnjaki s področij marketinga, komunikacij, financ, mobilnosti, prehrane, kozmetike in zabave bodo več kot tisoč obiskovalcem od zgodnjih jutranjih ur do poznega popoldneva razkrivali, kako biti ne le v koraku s časom, temveč celo pred njim.

Na dveh odrih, poimenovanih DIG in GIT, bodo odgovarjali na vprašanja, kot so: Kakšen je vpliv umetne inteligence na posameznika in družbo? Kakšna je prihodnost dela? Kako ustvarjati avtentično kakovostno vsebino? Kako novi trendi vplivajo na prihodnost oglaševanja? Imamo vizijo razvoja interneta? Kakšen je potencial NTF-jev in na katera področja delovanja družbe bodo vplivali? Kakšna je prihodnost prehranjevanja? Je morda veganska? Kako se trendu »čiste« kozmetike prilagaja kozmetična industrija?

Seveda ne gre brez protiuteži, v teh časih še kako zaželenega druženja v več odmorih za kavice, kozarček vina, prigrizke in odlično kosilo. Sproščeni trenutki in mreženje bodo doživeli svoj vrhunec na večernem druženju po podelitvi nagrad DIGGIT, namenjenih najvidnejšim digitalnim rešitvam preteklih dveh let, ki bo trajalo pozno v noč.

Več o dogodku si preberite na spletni strani https://www.diggit.si/.

Program 09DIGGIT

Če želite pridobiti novinarsko akreditacijo za poročanje z 09DIGGIT-a, pišite na .

ar©tur 2021