IRT 3000

vsebina

Seco podpira medicinske inovacije z virtualnim dogodkom in ekskluzivno vsebino

16.05.2022

Družba Seco in njeni tehnični partnerji bodo v sredo, 18. Maja 2022 v nemškem jeziku in v sredo, 22. Junija 2022 v angleškem jeziku gostili drugi Medicinski navdih skozi inovacije (ITI). Dogodek se bo ob sodelovanju in inovacijah osredotočil na odličnost v natančni medicinski proizvodnji, udeležencem pa bo omogočil ogled predstavitev strojne obdelave medicinskih vsadkov in sodelovanje v razpravah o optimiziranem procesu ter udeležbo na seminarjih in predstavitvah, specifičnih za to industrijo.

Da bi družba Seco še dodatno podprla proizvajalce medicinskih pripomočkov, je začela z izborom tehnične in izobraževalne vsebine, ki je namenjena medicinskim delom v resničnem svetu, kot so vsadki za kolena in kolke, ki so bili predstavljeni med zdravstvenimi dogodki ITI. Obiskovalci spletnega mesta Seco bodo pridobili vpogled v najnovejše tehnologije in trende ki oblikujejo industrijo medicinske proizvodnje prek podcastov, videov in drugih vsebin.

Družba Seco in partnerji bodo dogodek ITI v zdravstvu gostili praktično s svojih lokacij v Nemčiji, Združenem kraljestvu in Šanghaju, na drugih trgih pa bodo potekali fizični dogodki in srečanja po vsem svetu. Proizvajalce medicinskih pripomočkov po vsem svetu spodbujamo, da se registrirajo in pridružijo v živo ali si po dogodku ogledajo posnetke iz predavanja.

„Naše temelje strokovnega znanja gradimo na tesnih, realnih partnerstvih z vodilnimi v svetovni zdravstveni proizvodnji,“ je dejal Dave Todd, vodja inovacijskega vozlišča. „Predani smo razvoju naprednih tehnologij, orodij, strategij in rešitev komponent za zagon in razvoj postopkov medicinske proizvodnje. Dogodki ITI nam omogočajo izmenjavo najboljših praks in novih zamisli z industrijo v realnem času in na zahtevo.“

Seco in tehnični partnerji se veselijo razširitve serije ITI s podobnimi dogodki za letalsko in avtomobilsko industrijo v letošnjem letu.

IMG_Femoral With Solid End MillsFemoral With Solid End Mills

IMG_Hip_StemHip Shaft

Za več informacij in registracijo na ITI Medical 2022 obiščite https://event.secotools.com/medicaliti2022

Dragocene izkušnje iz sodelovanja
Navdih za inovacije črpa iz globalne mreže partnerjev družbe Seco, ki združuje strokovno znanje in zunanje znanje v podjetju, da bi raziskal možnosti za reševanje težav. Med dogodki ITI udeleženci izkusijo rezultate teh inovativnih partnerstev in ugotovijo, kako jim lahko sodelovanje pomaga pri iskanju rešitev, ki bodo njihova podjetja vodila naprej. Ta pristop sodelovanja rešuje vprašanja, ki se pojavljajo v različnih segmentih proizvodne industrije.

ar©tur 2021