IRT 3000

vsebina

Brezplačna online delavnica: Digitalizacija – priprava procesov in implementacija

19.05.2022

Podjetniki in podjetja! Doslej smo se ukvarjali s pojmi kot so digitalna transformacija, digitizacija, digitalizacija in digitalna preobrazba, sedaj pa je čas, da spoznamo na konkretnih primerih kako se lotiti priprave procesov in kako postaviti plan digitalizacije.

1

Digitalna preobrazba da ali ne, ne sme biti več vprašanje.

Če si želite povečati učinkovitost vašega poslovanja in razvijati vašo  konkurenčno prednost in vaš potencial, potem ni več vprašanje, ali se lotiti prenove procesov in začeti s planiranjem digitalne preobrazbe, temveč je vprašanje le, kdaj se tega lotiti in na kakšen način, da boste pri tem uspešni. 

In čeprav se vpeljava digitalizacije  na prvi pogled lahko zdi le dodaten strošek, pa na dolgi rok pomeni  dolgoročno preživetje,  rast in dvig konkurenčnosti.

Uspela bodo le tista podjetja, ki se bodo znala prilagoditi novim razmeram. S pravim pristopom lahko prenovo poslovnih procesov in uvedbo sodobnih poslovnih modelov uspešno izpeljemo.

Prenova poslovnih procesov z digitalizacijo je ključ do uspeha, zato smo v okviru  SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije  za vas pripravili  brezplačno online delavnico:

Digitalizacija – priprava procesov in implementacija

Kdaj: sreda, 1. junija od 9. do 11. ure 

Kje: ONLINE na ZOOM povezavi, ki jo dobite po prijavi na delavnico na vaš el. naslov.

Ne pozabite preveriti, če je naša el. pošta z zoom povezavo slučajno pristala med vsiljeno pošto/spam ali med promocije. Če boste spremljali dogodek preko telefona ali drugih naprav, predlagamo, da si naložite brezplačno aplikacijo ZOOM v svoji app ali google trgovini.

Komu je delavnica namenjena:
podjetnikom, ki si želijo zagotoviti dolgoročno preživetje in rast podjetja in narediti prvi korak na poti digitalizacije ter potencialnim podjetnikom, ki želijo  povečati svojo konkurenčnost z novimi znanji glede digitalizacije procesov..

Udeležba je brezplačna.

Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest.  Obvezne predhodne prijave TUKAJ.

PRIJAVA 

Vsebina delavnice:

✅Pripravljati procese ali začeti z digitalizacijo? (Kako dolgo se pripravljati, preden začnete?)
✅Kaj pomeni pripraviti proces na digitalizacijo?
✅Kakšni so cilji prvega koraka digitalizacije?
✅Postaviti plan digitalizacije?
✅Ogledi primerov prvega koraka digitalizacije v različnih procesih: nabava, proizvodnja, skladiščno poslovanje, kvaliteta
✅Planiranje digitalne preobrazbe
✅Možnost pridobivanja sredstev na razpisih (odprti razpisi)

Robert OrehekZ nami bo Robert Orehek, direktor razvoja poslovanja v podjetju TOM PIT d.o.o., ki  so edini ponudnik na tržišču, ki z lastno tehnologijo, celotno paleto digitalnih vsebin, podatkovnim centrom, celovitim naborom digitalnih storitev in outsourcingom ekspertnih znanj zagotavlja digitalno preobrazbo kot celovito storitev.

Na poti digitalne transformacije so v podjetju TOM PIT d.o.o. pomagali že številnim podjetjem, zato boste iz prve roke na praktičen način izvedeli kako se lotiti digitalne transformacije podjetja.

VEČ O DELAVNICI

Vir: www.domzale-ooz.si

ar©tur 2021