IRT 3000

vsebina

Sejem SurfaceTechnology GERMANY 2022 (21.-23 junij)

23.05.2022

Na letošnjem mednarodnem sejmu za tehnologijo površin bo poudarek na trajnosti in učinkovitosti virov

messe_20220510-094819

SurfaceTech_Germany_Logo_rgb_346pxObiskovalci sejma Surface Technology GERMANY bodo od 21. do 23. junija dobili celovit pregled najnovejših trendov na področju tehnologij izdelave površinskih prevlek. Ta mednarodni sejem za tehnologijo površin s svojimi tematskimi skupinami, skupinskimi paviljoni in vznemirljivim podpornim programom ponuja inovacije na področju izdelkov, rešitve ter številne priložnosti za mreženje.

a sejem zagotavlja področju tehnologije površin platformo za predstavitev celotnega spektra tega področja na jasen in kompakten način, poudarja Hendrik Engelking, globalni direktor pri Deutsche Messe. Letošnji sejem SurfaceTechnology GERMANY bo osredotočen na okolju prijazne procese ter na učinkovito rabo virov in trajnost. Teme sejma zajemajo galvansko obdelavo, peskanje, nano- in mikrotehnologijo, nabrizgavanje, industrijsko plazemsko in lasersko tehnologijo obdelave površine, materiale za prevleke, površinsko obdelavo, varovanje okolja, storitve, predpripravo in čiščenje površin ter tehnologije merjenja, preizkušanja in analiziranja.

Pomemben element sejma SurfaceTechnology GERMANY predstavlja skupinski paviljon Osrednjega združenja za tehnologije površin (ZVO), kjer bodo razstavljavci ponudili vpogled v raznolikost in proizvodno učinkovitost procesne verige galvanske obdelave in tehnologije površin, ki bo predstavljena kot medsektorska tehnologija. Takšen pristop predstavitve zagotavlja izjemen prikaz celotnega obsega procesov znotraj industrijske verige dodane vrednostni.

Razstava posvečena pogodbenim izvajalcem površinskih prevlek bo prikazala raznolikost in učinkovitost tehnologij površine. Na posebni razstavi z naslovom »Procesna veriga tehnologije površin« bodo udeleženci z vseh področij industrijske proizvodnje lahko pridobili najnovejše informacije od strokovnjakov iz industrije, pri čemer bo osredotočenost na širok razpon lastnosti površin in prevlek ter poudarek na prednosti pri širokem naboru raznolikih aplikacij.

Druga atrakcija sejma bo oglasna deska s prostimi delovnimi mesti zaposlitvenega portala fachjob24.de, ki je organizirana v sodelovanju z Deutsche Messe. Ta ponudba je namenjena tako razstavljavcem na sejmu kot tudi obiskovalcem, ki prihajajo iz podjetij s sedežem v Nemčiji. Udeleženci sejma lahko na oglasni deski poiščejo ustrezne kadre ter jih srečajo na sejmu, medtem ko kandidati lahko na sejmu SurfaceTechnology GERMANY pridobijo informacije neposredno od podjetij.

Tehnični forum služi kot platforma znanja in vir navdiha

Dvojezični tehnični forum je dogodek, ki ga obiskovalci sejma ne smejo zamuditi. Forum je osredotočen na trenutno stanje razvoja obdelave površin ter na razvoj prihodnosti, ki se ukvarja z vprašanji glede novosti na področju zakonodaje in tehnične regulative dobavnih verig ali glede novih razpoložljivih tehnologij izdelave prevlek in kako te tehnologije lahko zmanjšajo ogljični vtis podjetij. Strokovnjaki iz vodilnih podjetij ter priznani znanstveniki iz raziskovalnih inštitutov bodo razpravljali o teh temah ter podajali dragocene informacije.

Štirje sejmi na isti lokaciji: LASYS, CastForge, Automotive Testing in Autonomous Vehicle Technology

Razstavljavci in obiskovalci sejma SurfaceTechnology GERMANY bodo lahko izkoristili priložnost obiska štirih sočasnih dogodkov, in sicer mednarodnega sejma za lasersko obdelavo materialov LASYS v hali 4, sejma za litje in kovanje z obdelavo CastForge v halah 3 in 5, sejma Automotive Testing Expo v halah 8 in 10 ter sejma Autonomous Vehicle Technology v hali 6. Udeleženci lahko z vstopnico za katerikoli sejem, bodo lahko obiskali vse sejme.

Več informacij na: www.surface-technology-germany.de

ar©tur 2021