IRT 3000

vsebina

Po dveh letih Industrijski forum IRT spet v živo!

21.05.2022

Priznajte, debata brez vmesnih ekranov in internetnih posrednikov res teče čisto drugače, pa tudi iskrivega izmenjevanja mnenj s stanovskimi kolegi na lep junijski dan v Portorožu ne gre zamuditi! Čeprav smo lani presegli rekorde po številu prijavljenih predavanj in vašem zanimanju za Forum IRT, se moramo strinjati, da se niti najboljši spletni dogodek ne more primerjati s prijaznim stiskom roke in srečanjem v živo!

ifirt-fb-header-slo

Veliko zanimanje za edini tovrstni dogodek pri nas dokazuje, kako zelo ste ga pogrešali.

Če se na dogodek še niste prijavili, spomnimo, da je pravi čas za prijavo zdaj!

Priložnost za srečanje vseh pomembnih akterjev slovenske industrije bo že čez slabe tri tedne – kako hitro leti čas, kajne! – zato z vami delimo nekaj glavnih vsebinskih poudarkov letošnjega Industrijskega foruma IRT. 

Kaj lahko pričakujete?

Prvi forumski dan bo potekal v znamenju okrogle mize na temo (P)Ostali bomo prvaki sveta, na kateri bodo sodelovali predstavnik projekta Inženirke in inženirji bomo!, aktualna inženirka leta, zastopniki  konzorcija Center znanosti Jutri ter mladi manager.

Po kosilu se obetajo zanimive vsebine v okviru sekcije EIT Manufacturing, kjer bomo izvedeli več o Proizvodnji v inovativni Evropi kot jo vidi Evropski institut za inovacije in tehnologijo EIT Manufacturing.

Drugi forumski dan bo poleg tradicionalnih strokovnih vsebin pod okriljem Industrijskega foruma IRT prvič potekala tudi konferenca SLO TRIB. V Dvorani 2 bomo prisluhnili zanimivim predavanjem in predstavitvam s področja tribologije. 

V vseh štirih dvoranah hotela Slovenija v Portorožu bo 6. in 7. junija puhtelo od inovativnosti, razvojnih idej in tehnoloških rešitev.

Kogar ne bo, bo manjkal! 

Prijavite se zdaj in ne spreglejte, da študentje poslušajo ceneje.

Vaša organizacijska mašina Industrijskega foruma

ar©tur 2021