IRT 3000

vsebina

V slovenskem podjetju se ponašajo z najsodobnejšo tehnologijo

01.06.2022

V podjetju Marmor Hotavlje se lahko pohvalijo z najsodobnejšo opremo za razrez in oblikovanje kamna. Vizija te slovenske bronaste gazele je namreč usposobiti in organizirati podjetje v sistem, ki bo dolgoročno kos vsem izzivom, ki jih prinašata trg in konkurenca. V inovaciji in razvoju skušajo biti vedno korak pred ostalimi v svoji branži.

Hotaveljski kamnoseki s svojim občutkom, znanjem in spretnostjo poskrbijo za žlahtnost, prefinjenost in sijaj kamnaHotaveljski kamnoseki s svojim občutkom, znanjem in spretnostjo poskrbijo za žlahtnost, prefinjenost in sijaj kamna

Delo strojnih operaterjev je po zaslugi tehnologov in najsodobnejše tehnologije za razrez in obdelavo kamna hitrejše, lažje in natančnejše. Zavedajo se, da kljub sodobni tehnologiji, ki jo imajo v proizvodnji, za dovršenost izdelka poskrbijo hotaveljski kamnoseki. Ti poskrbijo za to, da dobi vsak kamnit kos želeno končno obliko, izgled, žlahtnost, prefinjenost in sijaj. Delo kamnosekov zahteva veliko znanja, občutka, spretne roke in natančnost. Njihova prednost je tudi razvejana nabavna mreža, kar jim omogoča zelo raznolik nabor kamnov, ki ga lahko v Slovenijo pripeljejo iz celega sveta. »Po želji stranke lahko zagotovimo katerokoli vrsto kamna. V čast nam je sodelovati s svetovno znanimi osebnostmi ter uveljavljenimi arhitekti in oblikovalci, ki nam odpirajo vrata v svet. Za naš uspeh in zadovoljstvo strank je nedvomno zaslužna kombinacija različnih kadrov, ki se s svojimi znanji dopolnjujejo,« je razložila skrbnica ključnih strank Helena Selak.

MH_Proizvodnja 3

Velike zasluge za uspeh imajo zaposleni, ki s svojim delom, inovativnostjo ter vztrajnostjo ustvarjajo razvoj in rast podjetja. V podjetju namreč skrbijo za interni prenos znanja in zaposlenim omogočajo veliko možnosti za napredovanje, nadgradnjo znanja ter skušajo upoštevati njihove želje in ambicije. Prav tako nagrajujejo svoje zaposlene, bodočim kadrom pa omogočajo različne možnosti sodelovanja v obliki redne zaposlitve, vajeništva, prakse, kadrovskih štipendij ali študentskega dela. »Specifična izobrazba pri nas ni glavni pogoj, predvsem nam je pomembna želja po učenju in delu, odnos do dela ter ujemanje z vrednotami podjetja.

Za dobro počutje zaposlenih skrbijo na različne načine. Skrbijo za osebnostno in profesionalno rast, omogočajo razna izobraževanja, napredovanja, ...

Z zaposlenimi želimo nadaljevati dolgoletno tradicijo, prav tako si prizadevamo, da bi našim strankam še naprej nudili celostne rešitve in izdelavo vseh vrst izdelkov«, je dodala vodja kadrovske službe Klara Baran Babnik. Vsak izdelek v podjetju Marmor Hotavlje je unikaten ter načrtovan in izdelan na Hotavljah. Kot vodilno kamnoseško podjetje na svetu se lahko pohvalijo z več kot 300-letno tradicijo obdelave kamna, ki se uspešno prenaša iz generacije v generacijo. 

https://marmor-hotavlje.si/

Vir: https://andreja-jernejcic.si/

ar©tur 2021