IRT 3000

vsebina

Zagotovite si vsestranskost in znižajte stroške s sistemom hitro zamenljive rezkalne glave Seco X-Head

20.09.2022

Seco predstavlja novi sistem hitro zamenljive nadomestne rezkalne glave Seco X-Head, ki proizvajalcem zagotavlja vsestranskost in nižje stroške. S sistemom lahko uporabniki hitro in enostavno menjujejo različne geometrije in vrste rezkanja iz trdnega karbida, da optimizirajo postopke rezkanja ter hkrati zmanjšajo proizvodne stroške in potrebne zaloge orodja.

57674_PR_IMG_X-Head Quick-Change Milling Head System

Hitre in enostavne menjave orodja z obratom ključa
Rezkalne glave je mogoče pritrditi na različno dolga vpenjala za še več vsestranskosti in možnost kratkega ter dolgega dosega za različne dolžine previsa. Za zamenjavo glave je potreben le preprost obrat ključa, kar odpravi potrebo po odstranitvi držala iz stroja za menjavo rezkarja. Zaradi varne in zanesljive povezave, ki zagotavlja natančnost menjave v razponu 50 mikronov, uporabnikom prav tako ni treba ponastaviti dolžin orodja.

Eno orodje rezka vse
Gary Meyer, Secov produktni vodja za trdo rezkanje, pravi, da morajo obrati pogosto kupovati veliko različnih čelnih rezkarjev in držal za strojno obdelavo različnih lastnosti obdelovanca, kar pomeni višje stroške projekta. "Sistem hitro zamenljive nadomestne rezkalne glave Seco X-Head se prilagaja različnim potrebam pri strojni obdelavi s številnimi geometrijami in tipi, vendar brez dodatnih nosilcev," pove.

Na voljo je 194 vrst rezalnih glav, ki uporabnikom omogočajo izbiro med različnimi rezkarji za različne operacije ter med posebnimi visokozmogljivimi, vsestranskimi visokozmogljivimi in univerzalnimi tipi geometrij. Seco za glave in vpenjala ponuja izdelke z metričnimi meritvami ali meritvami v palcih.

Za več informacij o značilnostih in specifikacijah novega sistema X-Head obiščite stran sistemov rezkalnih glav na naslovu www.secotools.com.

ar©tur 2021