IRT 3000

vsebina

Zaščitni elementi Elesa+Ganter

29.11.2022

Hitre in preproste rešitve

Elesa GanterPreprosti in intuitivni izdelki, ki pokrivajo širok spekter najrazličnejših uporab. Tako se konci cevi zaščitijo pred udarci, prahom in vlago. Po potrebi preprečujejo izstopanje tekočin ali vdiranje tujkov.

Zaščitni pokrovčki in zaporni vijaki so narejeni iz kakovostnega polietilena (PE).

Končni pokrovčki NIL iz črnega in sivega termoplasta (polietilen, PE) v svileno matirani izvedbi pokrivajo ostre robove pravokotnih, kvadratnih ali okroglih cevi. Posebna notranja rebra omogočajo preprosto in varno montažo in demontažo tudi pri različnih debelinah sten cevi.

Novi zaščitni pokrovčki za cevi NCT so idealni za zaščito pred trki. Na voljo so v premerih od 4 do 114 mm.

Zaščitni pokrovčki NCD za matice in vijake z navojem od M4 do M30, črni ali kromirani, mat, ki so kot nalašč za vse profilne sisteme.

Zaporni vijaki TX iz rdečega polietilena (PE) so opremljeni s ploskim tesnilom iz gume NBR (izvedba TX-G), da z večjo prekrivnostjo kar najbolj zmanjšajo izgube. Ti zaporni vijaki so kot nalašč za pakiranje in transport naprav, ki vsebujejo olje, saj preprečujejo iztekanje tekočin, npr. pri motorjih, gonilih in razdelilnih enotah.

Serija TNX je narejena iz rumenega polietilena in opremljena s tesnilnim obročem iz gume NBR. Posebna oblika je zasnovana za montažo z izvijačem. Na voljo so v številnih metričnih navojih in navojih GAS, od M8 do M52 oziroma od G1/8 do G2.

Več o tem najdete na www.elesa-ganter.si

ar©tur 2021