IRT 3000

vsebina

Nova linija navojnih svedrov za rezanje in oblikovanje navojev družbe Seco zagotavlja vsestranskost in stroškovno učinkovite rešitve

09.03.2023

Družba Seco Tools širi svojo ponudbo navojnih svedrov z novo linijo izdelkov za rezanje in oblikovanje navojev.

64231_PR_IMG_Seco Threading Taps FamilySeco Threading Taps Family

Popolni navojni sveder za nalogo
Nova vsestranska linija obsega tri ravni zmogljivosti, s katerimi dobijo proizvajalci ustrezen stroškovno učinkovit navojni sveder za določen način uporabe. Kombinacija vrhunskih baznih materialov, naprednih premazov in posebnih pripravkov robov pomeni, da navojni svedri Seco ustvarjajo natančne navoje, hkrati pa zagotavljajo odlično odvajanje odrezkov, krajši čas namestitve in daljšo obstojnost orodja.

"Z uvedbo nove linije navojnih svedrov za rezanje in oblikovanje navojev lahko strankam po konkurenčni ceni ponudimo vse potrebne kakovostne navojne svedre na enem mestu," pove Radoslaw Zdanowski, globalni produktni vodja v družbi Seco Tools. "Skupaj s cenovno dostopnostjo ohranjamo tudi visoko kakovost navojnih svedrov, ki jo stranke pričakujejo od družbe Seco."

Zmogljivost in stroškovna učinkovitost treh ravni navojnih svedrov
Te tri ravni zmogljivosti zajemajo izdelke z oznakami T32 in T34 za svedre za rezanje navojev ter T33 za svedre za oblikovanje navojev. Na osnovni ravni so univerzalni splošnonamenski navojni svedri. Druga je srednja raven z oznako T34 z zmogljivejšimi navojni svedri, ki dobro delujejo z različnimi materiali obdelovanca, zato so še posebej primerni za proizvodnjo raznolikih izdelkov v manjših količinah, kjer se deli in materiali nenehno spreminjajo. Na najvišji ravni zmogljivosti so navojni svedri za rezanje in oblikovanje navojev, specifični za določen material, na primer svedri, optimizirani za jeklo ali druge napredne materiale.

Glavna prednost uporabe pravega navojnega svedra za ustrezno nalogo je daljša obstojnost orodja po zaslugi doslednega in zanesljivega zmanjševanja tveganja nepričakovanega loma navojnega svedra ter opraskanja delov po več urah strojne obdelave. Poleg tega več ravni učinkovitosti navojnih svedrov proizvajalcem zagotavlja, da plačajo samo za raven učinkovitosti, ki jo dejansko potrebujejo. Za delavnice, ki imajo stroje z manj moči ali ne potrebujejo optimiziranih navojnih svedrov za določene materiale, je osnovna raven vsestranska in stroškovno učinkovita rešitev, ki pomaga zmanjšati potrebno zalogo navojnih svedrov in znižati stroške zaloge orodij.

Za več informacij o celotni liniji navojnih svedrov Seco se obrnite na najbližjega zastopnika družbe Seco ali obiščite spletno stran www.secotools.com/article/122314.

ar©tur 2021