IRT 3000

vsebina

Koraki do pametne tovarne

11.05.2023

Dogodek bo potekal dne 16. maja 2023, med 8.30 in 12.00, na lokaciji Gospodarske zbornice Slovenije (GZS), Dimičeva 13, Ljubljana

Koraki do pametne tovarne

SRIP ToP v sodelovanju s Kolektor Sisteh d.o.o. in njihovim poslovnim partnerjem DataLab, vabi na 3. poslovno srečanje niza dogodkov.

Ne zamudite izjemnega dogodka, ki bo tokrat potekal v obliki hekatona in bo na ta način zagotovil prebojne ideje s področja pametnih tovarn. 

Pohitite s prijavo, saj je število mest omejeno.

Obravnavali bomo dve ključni temi, ki se nanašata na moderno proizvodnjo: Planiranje in terminiranje proizvodnje ter Samodejni zajem podatkov v realnem času.

Cilj te delavnice je spodbujati sodelovanje med strokovnjaki in zainteresiranimi udeleženci, da bi izmenjali izkušnje, dobre prakse in inovativne rešitve, ki so jih uporabili pri reševanju konkretnih izzivov v proizvodnji. Kot primer bomo predstavili tudi dva proizvodna obrata, ki sta se tega lotila s pomočjo naprednih pristopov.

Z nami bodo že znani strokovnjaki: Matej Golob (CorpoHub), Jasna Rihter (Datalab), Miha Trček (CADCAM Group), Marko Mandelj (Sinapro) in Franc Žaberl (Fanuc).

Celoten program je na voljo tukaj: Program- Koraki do pametne tovarne.pdf

PRIJAVA >>

ar©tur 2021