IRT 3000

vsebina

Sistemi aluminijastih profilov, zasnovani za prijaznost do uporabnika

10.06.2024

Podjetje Elesa+Ganter že dolgo časa ponuja široko paleto dodatne opreme, ki je potrebna za izdelavo strojev, sistemov ali delovnih postaj s standardnimi profilnimi sistemi. Zdaj so dodani tudi aluminijasti profili s pripadajočimi povezovalnimi elementi.

elesa+ganter

Podjetje Elesa+Ganter vedno razmišlja aplikativno – to je velika prednost vodilnega podjetja na trgu standardnih elementov. To velja tudi za najnovejše dopolnitve v paleti izdelkov: sistemski aluminijasti profili. Dimenzije in lastnosti anodiziranih in ekstrudiranih profilov ustrezajo že dolgo uveljavljenim sistemom Bosch in Item, s težkimi in lahkimi različicami, različnimi preseki, dimenzijami in razporeditvami utorov.

Podjetje Elesa+Ganter ima v svoji ponudbi že dolgo številne elemente za individualno uporabo profilnih sistemov po meri. Sem spadajo različni kotniki, drsni bloki in vse drugo, kar se neposredno in posredno vgrajuje v komplete za delo s profili: Ročaji, tečaji, držala za plošče in izravnalne noge, če naštejemo le nekaj primerov.

Zdaj so dodani tudi sami profili, poleg posebne tehnologije povezovanja in drugih komponent, kot so pokrivni in robni profili, končni pokrovi, zglobi in talne plošče. S to dopolnitvijo je mogoče priprave, stroje, sisteme ali delovne postaje v celoti izdelati s komponentami podjetja Elesa+Ganter – naknadna naročila pri drugih dobaviteljih niso več potrebna, zato je nabava kompaktnejša in enostavnejša.

To velja tudi za samo delo s profili: Podjetje Elesa+Ganter namerno odstopa od dosedanje prakse, ko se je profile ponujalo le v obliki 6 metrov dolgih drogov. Namesto tega lahko profile v vseh prerezih naročite v dolžini 2 ali 3 metre – v praktičnih pakiranjih. To prinaša več prednosti: Prvič, pošiljanje je mogoče s storitvami hitrih paketnih dostavnih služb. Drugič, pri individualnem rezanju na dolžino je manipulacija lažja in tretjič, profili, ki jih trenutno ne potrebujete, ne potrebujejo posebnega prostora za skladiščenje v podjetju.

Podjetje Elesa+Ganter na svojem spletnem mestu ponuja podrobna navodila, ki prikazujejo, kako je mogoče nove elemente iz programa Elesa+Ganter strokovno namestiti in opraviti vsa potrebna zaključna dela, kmalu pa bo dostop do znanja še posebej olajšan z enostavnimi video navodili.

Več informacij je na voljo na: elesa-ganter.si

ar©tur 2021